Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök zavarba olyan könnyen?
Sajnos a munkahelyemen elég sok pasi dolgozik. És akárhányszor bókolnak, próbálnak flörtölni, teljesen zavarba jövök.
Hogy kezeljem a helyzetet?
Valszeg lelki eredetű az hogy te ilyen kis könnyen zavarba eső vagy :D hajdanán én is ilyen voltam :D Igaz azóta leszarok mindent és nem foglalkozom senkivel mert azt nézem nekem legyen jó :D
Te is kezdj el úgy élni,hogy neked legyen jó és ne másoknak :D
Szia... Én is ilyen voltam... 18 évesen kerültem a munkahelyemre... már 6 éve dolgozok itt. Amikor ide jöttem 60 pasi volt meg 4 nő... :D Nálunk általánosak a szex témák amelyek kiforgatott szavakból indulnak el. állandóan elpirultam és ha ezért piszkáltak akkor csak még vörösebb lettem.
Erre én mindig csak azt mondtam, hogy "csak a k*rvák nem pirulnak el." :) Ezzel mindig oldottam a saját feszültségemet. Idővel majd elmúlik... :) 24/L
Mosolyogj. Élvezd h körülötted legyeskednek. DE: tartsd meg a 3 lépés távolságot.
Én is dolgoztam ilyen helyen, ha elpirulsz, annál inkább mondják. Viszont nekem növelte az önbizalmam és soha olyan jó társaság nem lesz többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!