Mit lehet tenni, hogy ne jöjjek olyan könnyen zavarba?
Figyelt kérdés
Bármilyen esetben, ha középpontba kerülök, vagy valaki olyat mond, akkor azonnal zavarba jövök, vörös leszek, és remegek. Ugyanez a helyzet például vizsgákon is, vagy ha a fiú, aki tetszik a közelemben van. Mit lehetne tenni? Már gondoltam, hogy vennék valami gyógynövényes nyugtatót.2009. máj. 9. 08:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is voltak hasonló problémáim, de idővel elmultak. És még azzal aki tetszik úgy tudok beszélgetni, mint bárki mással. De azért van egy pár kivétles eset ;)
2/5 anonim válasza:
Ilyen esetben nem sok mindent lehet tenni. Próbálj meg inkább hozzászokni a dolgokhoz, tapasztald ki a pirulós helyzeteket! Például mondj fel egy verset a legjobb barátnődnek és próbálj meg közben nem feszengeni. Ez segíthet, de szerintem is idővel enyhül a problémád.
3/5 anonim válasza:
Én egy időben eldöntöttem, hogy begyakorolom, hogy ne jöjjek zavarba (kb. 14 éves korom körül). Úgyhogy direkt vállaltam a kellemetlen helyzeteket, elképzeltem előre, mit is fogok tenni, belenéztem mélyen az emberek szemébe, és koncentráltam, hogy én vagyok az erősebb lelkileg. Bejött.
4/5 anonim válasza:
én is nemrég ebben "szenvedtem". Azóta a pirulós helyzetekben megpróbálok nem idétlenül vigyorogni, csak picit felhúzom a szám sarkát és lassan megdöntöm a fejem (olyan szexin tudod :D) A másik szemébe nézek és nyugodt maradok. Sztem próbáld ki :D nekem bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!