Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? :/ (13 éves lány)
Voltam nyaralni a Balatonnál és hát volt ott egy gyerek aki nagyon tetszett(sőt..) csak sajnos el kellett menni...
Valószínűleg sohasem fogom többé látni és emiatt nagyon rosszul érzem magam.Miért is? Mert arra gondoltam,amikor megláttam,hogy nekem ő a tökéletes és hogy nem fogok soha többé már találni olyat aki olyan mint ő... Tudom,hogy hülyeség de hát olyan rossz érzés. :( Volt már veletek ilyen? Ha nem akkor is segítenétek,hogy mit lehet csinálni ilyenkor?
Volt ilyen,persze.Ilyenkor keresheted facebookon,iwiwen..de nem nagyon fogod megtalálni.Én sem találtam meg,nem is annyira kutattam utána,de nem bántam meg.Megtaláltam az életem szerelmét$$remélem velem marad$$neked meg sok szerencsét!:)
15/L
De ha a nevét sem tudod.. akkor mit vársz? :\
Ezek szerint nem is beszéltél vele.. Így hogy lehet valakit ilyen mélyen megszeretni? :| Akkor mi lesz később?:D
Nem tudod máshogy "kiheverni" mint, hallgass sok érzelgős számot, és foglald el magad. :) Ne rá gondolj... És ne is keresd őt Facebook-on se, meg semmilyen módon ne akarj kapcsolatba lépni vele, mert ez szinte lehetetlen... és csak még rosszabb lenne a kedved... Hajrá :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!