Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik mellem sokkal kisebb, ez zavaró lányok?
Figyelt kérdés
Na tehát lényegében csak 1 mellem van, a másik olyan mintha nem is lenne, egyáltalán nincs ott izom. 2 éve kondizom így izmos, sportos az alakom de csak egyik mellem izmos.
25/F
2011. jún. 22. 14:47
11/18 anonim válasza:
Fejlődési rendellenesség, gondolom. Mert ha egyáltalán nincs ott izma, akkor nincs ami megerősödjön. De amúgy szerintem semmi taszító nincs benne, maximum érdekes. Senki nem tökéletes.
12/18 anonim válasza:
ja tegyél fel csak melleidről egy képet. Akkor jobban meg lehet ítélni.
13/18 A kérdező kommentje:
Ott van az a 2 kép abból meg lehet ítélni.
A többi testrészem arányos, szimmetrikus csak a mellem ilyen.
2011. jún. 24. 19:24
15/18 anonim válasza:
Nemtudom,,,engem például nem riaszt el.Csak furcsálnám.De lehet ez a sex epiled :D .De szóval szerintem nem zavaró.S ha csak ez az egy probléma van rajtad akkor meg levan szarva.És ne aggódj számomra és szerintem sokaknak egyáltalán nem világ rengető dolog. :)
16/18 anonim válasza:
ÓÓÓÓ wáó micsoda potoshop művész :)
17/18 A kérdező kommentje:
a nép képet kívánt és gyorsba erre futotta
2011. jún. 24. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!