Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt felnőtt férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt felnőtt férfiak? (Szükségem lenne a tanácsotokra)

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem valakit. Keveset találkozunk, de az utóbbi 2 hónapban napi szinten felhív. Mindig valami szöveggel, de nem ad jelet, hogy kedvelne.

Én nagyon kedvelem, egyre többet gondolok rá. A gond az, 5 éve van párom. Bár az megszokás, már nem szeretem, tudom, se engem.

Nem bírom már hallani hangját, amikor hív teljesen megőrülök. Úgy szeretném látni. Így csak szenvedek.

Mit tegyek szerintetek, elmondjam neki, hogy mit érzek? 30 évesen hogyan reagálná ezt le? Én 22 éves vagyok, lehet a kislányt látná bennem. Én komolyan gondolom, egy komoly kapcsolatot is eltudnék vele képzelni, persze ehhez meg kellene ismernem alaposabban. Ezt nem mondanám el neki. Elég keveset látom.

Mit gondoltok? Ti mit éreznétek, ha valaki elmondana egy ilyen dolgot? De ha nem mondom, tovább hív és félek beleszeretek.

Adnátok tanácsot, komolyan. Köszönöm szépen előre is, írjatok kort is!

2011. jún. 22. 08:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még nyugodtan próbálkozz,mindegy mi lesz a vége.

Nem kell együtt lenned valakivel akit nem szeretsz elég hogy öt évet vesztegettél mellette.

Szóval próbáld meg ha pedig nem kellesz annak a férfinak az sem baj ennyi idősen még könnyen találsz magadnak mást.

2011. nov. 7. 21:02
 22/22 A kérdező kommentje:

A férfi már nem a párom, bocsánat ezt el is felejtettem írni. Már külön élek tőle.

De miért csinálja ezt velem? MIért féltékeny más férfira, ha neki meg nem kellek? :(

De nekem nem kell most más férfi, én őt szeretem. MIért kellett ezt elérni, most meg hagy, miért nem lép?

2011. nov. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!