Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt felnőtt férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt felnőtt férfiak? (Szükségem lenne a tanácsotokra)

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem valakit. Keveset találkozunk, de az utóbbi 2 hónapban napi szinten felhív. Mindig valami szöveggel, de nem ad jelet, hogy kedvelne.

Én nagyon kedvelem, egyre többet gondolok rá. A gond az, 5 éve van párom. Bár az megszokás, már nem szeretem, tudom, se engem.

Nem bírom már hallani hangját, amikor hív teljesen megőrülök. Úgy szeretném látni. Így csak szenvedek.

Mit tegyek szerintetek, elmondjam neki, hogy mit érzek? 30 évesen hogyan reagálná ezt le? Én 22 éves vagyok, lehet a kislányt látná bennem. Én komolyan gondolom, egy komoly kapcsolatot is eltudnék vele képzelni, persze ehhez meg kellene ismernem alaposabban. Ezt nem mondanám el neki. Elég keveset látom.

Mit gondoltok? Ti mit éreznétek, ha valaki elmondana egy ilyen dolgot? De ha nem mondom, tovább hív és félek beleszeretek.

Adnátok tanácsot, komolyan. Köszönöm szépen előre is, írjatok kort is!

2011. jún. 22. 08:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem mentegetni akarom magam, csak leírom a tényeket. Az első év után tudtam meg, hogy folymatosan átvert, mellettem volt valakije. De szerettem, megbocsátotam, mert azt mondta szeret, de sokat gondol a másikra. Mégis hozzám rohant.

Ő tud a gyerekről. Viszont a srác nem tud róla.

2011. jún. 22. 09:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már, dehogy vagy Te rib... Ha viszont ilyen sérelmek történtek, ezeket nem sikerült feldolgozni, és tényleg jövőképe sincs, nem látod a közös jövőt, teljesen egyértelmű a helyzet. Ennek a kapcsolatnak meg kell szakadnia. Valóban nem az új kapcsolat lehetősége miatt, magad miatt! Hogy ezzel a férfival aki most tetszik összejön-e, az a jövő zenéje, az viszont hogy a jelenlegivel nem jött össze, az már tény és a múlt.

27 F voltam ismét

Üdvözletem

2011. jún. 22. 09:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha 2x megcsalt, és már te is más férfiak után nézelődsz, nem éltek egészséges párkapcsolatot (beleértve a sok sok beszélgetést, közös programokat, nemi életet stb stb..) lakótársként tekintetek egymásra, akkor nincs értelme tovább vele maradnod. ,,..Sajnáltam" 1, Sajnálatól ne legyél senkivel, 2, Ő sem sajnált amikor megcsalt Téged.

Saját vleményem, gondolkozz el rajta. És ha elhagyod EZEKÉRT tedd, ne azért, mert megismertél egy 8 évvel idősebb férfit.

2011. jún. 22. 09:13
 14/22 A kérdező kommentje:

Elmondom miért olyan nehéz elhagyni:

Idősebb tőlem a jelenlegi párom. A szülei mindig amiatt aggódtak és mondták is nekem, hogy be fogom csapni a kisfiúkat. A vicc az, amikor ő megtette, elmondtam. Azt mondták nem igaz, amikor bevallotta nekik, akkor bezzeg sunyítottak. Nem akarom, hogy az legyen, na ugye megmondtam. A másik dolog, a családom szereti, ők semmit nem tudnak a megcsalásról. Nem tudom mit gondolnának rólam, és ez zavar. Nyomaszt.

Tegnap pl hívott ez a srác, és a párom ideges lett. Anya azt mondta neki, ne izgulj már, sosem hagyna el, csak beszélgetnek. Szerintetek hogy hatott rám ez a mondat? Szíven ütött.

2011. jún. 22. 09:17
 15/22 A kérdező kommentje:

Én azt jól tudom, hogy a kapcsolatomat fel kell bontanom. Mára megérett bennem a gondolat. Eddig nem volt egszerű, mert 5 év mégis csak 5 év. Nehéz eldobni.

A kérdés viszont az, hogy elmondjam-e a srácnak a dolgot?

2011. jún. 22. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy nem feltétlenül a kérdésre válaszoltam, most azt is megteszem...

Szerintem ne mondd el. Felesleges teljesen kiadnod magad Neki... Ha ezt tudni fogja hogy érte hagytad el a jelenlegi párod, nem fog annyira tisztelni mintha meg kell hódítania. Még mindig azt mondom szakíts, majd tiszta lappal pedig meglátod mit lép. Ha kezdeményez természetesen adhatsz pozitív jeleket, de ne foszd meg őt sem attól az örömtől hogy meghódít... Ez egy folyamat, ami időközben benned lezajlott ugye, de ezt Ő nem tudja és nem is úgy állt hozzá eddig. Ha most ezt bevallod neki, más lesz az értéke mintha ő is tudatosan meg akarna hódítani és úgy van sikerélménye. Remélem nem voltam túl bonyolult :D Én ezt így gondolom, nekem ez sokat jelent, de nem mindenki olyan mint én.Lényeg hogy többre fog tartani ha nem tálcán nyújtod magad.

27 F

2011. jún. 22. 09:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Pedig a helyzet világos! El kell hagynod a mostani párodat! (Soha nem szoktam ilyet tanácsolni, de most a leírtak alapján te vagy a szenvedő alanya ennek a kapcsolatnak.) Bár nem értem, hogy miért most merült fel benned hogy kilépj belőle. Jó tudom, feltűnt egy új pasi a színen. De ha valaki nem tisztelt annyira hogy hűséges legyen hozzád, ha legalább kétszer megcsalt, akkor nem értem miért vagy mellette. Mihelyst megtudtad dobnod kellett volna, hogy a lába ne érje a földet!

A szülei meg a te szüleid talán a Te életedet élik? Őket csalták meg, őket alázták meg? NEM! Téged! Aztán mit számít, hogy mit mondanak a szülők? A helyedben odamennék hozzájuk, leordítanám a fejüket, határozottan elmondanám nekik, még egyszer nyomatékosan, hogy a fiuk mit tett, sőt be is ismerte, és hogy erre reagáljanak valamit! Fenyegesd meg őket igenis, hogy miután otthagyod a srácot, ne merjenek rólad mindenfélét terjeszteni, mert kivered a balhét! Drasztikusnak hangzik, de hidd el, ez a megoldás, nem kell itt félni meg szerénykedni, ez a mai világban nem vezet sehova csak megalázottsághoz, mellőzöttséghez, saját káromon tanultam meg én is.

A mostani pasidnak meg elmondod, hogy figyelj b*romarcú! Kétszer megcsaltál, ennyit bevallottál, de szerintem ennél jóval többször megtörtént a dolog. Ezek után már nem tudok megbízni benned, mert ha nem egyszer, hanem legalább kétszer megtetted, akkor megteszed harmadszor, sőt tizedszer is. És ez azt mutatja, hogy egyátalán nem tisztelsz engem! Emellett nem látom a közös jövőnket, sőt melletted nem is lehet tervezni jövőt. Elhagylak, van más.

Ennyi és lezártad a kapcsolatodat vele és a családjával.

Utána mindent elmondasz szépen a Te családodnak. Kínos lesz, de muszáj! A szüleid, mindig melletted állnak, azért szülők! Így már ők is meg tudnak védeni! Amúgy ez egyátalán nem a Te szégyened! Nagyon úgy van beállítva a leírásod alapján, hogy neked kell szégyenkezned! Ez megint csak *ülyeség! Szégyellje magát a csaló!

Utolsó lépésként, pedig kipróbálhatod a kapcsolatot az új lovagoddal! Nem áltatlak, nem biztos hogy összejön vele a dolog, lehet hogy 2 év után szakítatok, az is lehet hogy örökre együtt maradtok. De mégis sikerült kimásznod egy rossz kapcsolatból és most erre itt a lehetőség. Ha most nem teszed meg, akkor bent fogsz ragadni!

Vannak akik azt tanácsolják, hogy tedd rendbe a dolgot a mostani pároddal. Ez kb. olyan lenne, mintha a sz*rnak adnál egy pofont. Egy megcsalást hogyan lehetne rendbe tenni, visszaállítani tüske nélkül a szerelemet. Ez nem lehetséges!

Te is érzed hogy ez a kapcsolat nem mehet így tovább! Légy erős, legyél határozott, és csapj szét közöttük! Én ezt tudom tanácsolni! 28F

2011. jún. 22. 10:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most olvasom az utolsó hozzászólásodat. Szerintem azt mondd el neki, hogy már régóta ki akartál szállni ebből a kapcsolatból, mondd el neki, hogy miért! De azt ne oszd meg vele, hogy ő volt lényegében a lehetőség erre, mert vagy túl nagy önbizalomdoppingra tesz szert, vagy pedig rosszul fogja érezni magát amiért belenyúlt egy kapcsolatba, és ez ki fog ütközni majd idővel. 28F
2011. jún. 22. 10:35
 19/22 A kérdező kommentje:

Eljutott hozzám az "üzenet". Hagyjam tehát, ne szóljak semmit az érzéseimről, csak írtó nehéz. Sohasem fogom ezt a férfi "vadász" logikát megérteni.

Csak telefonon nagyon nehéz neki jeleket küldeni, mivel főleg ott kommunikálunk. Ma délután is beszéltem vele, felhívott.

Mégis hogyan jutassam akkor a tudtára, hogy nagyon kedvelem, mert szerintem ő is engem, hiszen nem hívna annyit, szerintem. Azzal beszélgetek, akit kedvelek. Most csak az a kérdés, hogy nőként vagy barátként kedvel-e, mert nem mindegy?!

Telefonon keresztül hogyan éreztessem vele, ez így nagyon nehéz? Személyesen könnyebb lenne, de nem látom sokat sajnos. És most 3-4 hónapig nem is fogom egyáltalán, ha csak meg nem törik és nem történik valami.

2011. jún. 22. 16:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Annyit változott a helyzet, hogy azt hiszem féltékeny más férfiakra, akik kedvesek velem vagy egyáltalán beszélgetnek velem.

Közvetlenebb, beszél a gondjairól stb. De nem lép. :(

2011. nov. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!