Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak addig érdekel egy férfi, amíg meg nem szerzem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 19:00
11/15 anonim válasza:
Ez addig lesz így, amíg majd te is addig érdekled a férfiakat, amíg meg nem szereznek. Attól tartok fájni fog. Nem kicsit, nagyon!
12/15 TOMAtm válasza:
mert csak addig van benne kihívás.nincs ezzel baj ha 20-22 éves korodig vagy ilyen,de afölött....
13/15 anonim válasza:
Még nem találtál olyan férfit, aki igazán tetszik, és akibe bele tudsz szeretni annyira, hogy örökké vele akarj lenni. És szerintem kicsit éretlen is lehetsz még. Mindez változhat persze, valószínűleg fog is, de addig ügyelj arra, hogy ne játszadozz mások érzelmeivel, mert az marhára tud fájni. Ne akard megtudni, mennyire...
14/15 anonim válasza:
Én is ilyen voltam egészen addig, amig nem találkoztam egy ugyan olyan pasival mint én. Beleszerettem, ő meg elhagyott miután megkapott.
Hát nem volt kellemes a felismerés, hogy az élet visszaadta mindanzt amit én tettem más férfiakkal.
15/15 anonim válasza:
Mert éretlen vagy.Ilyen nőket szoktam messziről elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!