Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket felizgatnak a női lábak?
Figyelt kérdés
vagy akár a combfix2011. jún. 21. 18:39
3/7 anonim válasza:
Maguk a lábak, nem.
Az egész nő, lábakkal együtt, na az más téma :)
4/7 anonim válasza:
Én is egészben szeretem a nőt lábakkal puncival cicikkel szájjal és mindennel ami rajta van :D
18/F
5/7 AAeron válasza:
kinek mi az ízlése(nekem például bejön)
6/7 anonim válasza:
Nem értek egyet a legtöbb válaszadóval. Bármelyik férfit beindítja a nő meztelen testrészeinek látványa (ezért imádjuk a nyarat), és szerintem a láb a nő egyik legszexisebb testrésze. Egy hosszú, karcsú lábpár telitalálat - Marylin Monroe például nagyon jól tudta ezt :)
Ami a combfixeket, harisnyákat illeti, azokkal ugyanaz a helyzet, mint a többi fehérneművel, pont az benne a szexi, hogy nem mutat, de sokat sejtet, beindítja a fantáziánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!