Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy, kerek fenék, formás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy, kerek fenék, formás, izmos lábak?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy a legtöbb férfinak a vékony,hosszú combú,fokhagyma seggű lányok jönnek be.Akinek kicsit is nagyobb a sejhaja az már el is áshatja magát.Nekem is nagyobb a fenekem a kelleténél,és a lábaim se piszkafák,izmosak,formásak,mert járok futni,de ha beledöglök se lesz vékony lábam.Az ilyen alkat már nem is számít nőiesnek?:(
2011. máj. 11. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik

22F

2011. máj. 11. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
De nőies. Ez amúgy változó.
2011. máj. 11. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
én pl imádom a nagy feneket és a vastagabb dögös futóművet :D
2011. máj. 11. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon pont, hogy az számít szépnek.

Amúgy énsem értem, mintha mind a pasiknak, mind a csajoknak más teccene, mint amit mondanak.

2011. máj. 11. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.

Nekem amikor sportosabb volt a lábam és ugye akkor a fenekem is nagyobb volt akkor tisztára megnéztek a pasik és úgy vettem észre elégedett pillantások voltak azok tetszettem nekik

Most meg fogytam nem tudom miért, és én is piszkafa lettem , és nem hiszem,hogy ez annyira bejönnének nekik. Kivéve az ilyen kis emo vagy partyarcos fiúknak nekik tetszik, csak én nem nekik szeretnék megfelelni. Az igazi férfiak az ízig vérig nőket szeretik. ÉS azért a piszkafa és a vékonyság közt is van különbség.

(ami amúgy nem tudom miért jó de miért nem veszitek észre, hogy nem a férfiak miatt hanem a többi piszkafa nők miatt akartok ilyenek lenni?!mert a férfiak többségben nem ezt a típust szeretiK!!!!! és ezt biztosra tudom.)

2011. máj. 11. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze attól is függ mennyire vagy elégedett magaddal. én azt tervezem,hogy sportolni fogok majd mert nem szeretnék ennyire vékony lenni mert baromira nem jó ilyennek lenni.

szeretnék feneket. ha már deszka vagyok legalább az legyen.

meg normális lábakat. akinek meg nem tetszek majd nagyobb fenékkel, meg izmosabb lábakkal azokkal meg nem foglalkozok. Tudod ne a felszínes embereknek akarj megfelelni, hanem elsősorban Magadnak;)

2011. máj. 11. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
bár lány vagyok, de szerintem a feszesség számít. lehet kicsi a feneke, attól még narancsbőrös is, viszont lehet nagyobb, de sima feszes szerintem ez jön be a pasiknak.
2011. máj. 11. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nemszeretem a nagyon nagy feneket :D a kisebbek de formásak is nagyon bejönnek :) Szép kerek stb :)
2011. máj. 11. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos van akinek tetszik a piszkafa, de a férfiak többsége nem ilyen. Más dolog amit nézni szeret, és más dolog amit fogni:) És amit fogni szeretnek az az, akin VAN MIT fogni. Kerek váll, kerek fenék, kerek csípő, szinte mindenhol a kerek formákat részesítik előnyben. Szó se róla hogy visszautasítanának egy címlaplányt, vagy hogy ne nézegetnék örömmel őket, de hosszútávon másra vágynak.
2011. máj. 11. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pont az izmos nőket nem szeretem, mert nincs bennük semmi nőiesség! Szóval nagy popsi és kidomborodó poci a legszebb!
2011. máj. 12. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!