Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobbkor tud megjönni, igaz?
nekem ötödikben jött meg és nem volt nálam betét és összeszorított lábakkal jártam és egy tanár megis kérdezte h mibajom van xDD
egyik bnőm mesélte h ő egyik bnőjénél gépzetett és megjött neki és a széken ott maradt a vérfolt :'D
jaj, egyszer nekem is szeretkezés közben jött meg... kicsit kellemetlen volt:)
szerencsére váratlanul rám nem szokott törni, mivel borzalmasan görcsölök vér néni előtt egy fél nappal már:) most meg tabit szedek, így tudom mikorra várható.
Igaz, hogy mindig rosszkor jön:-D
De a legemlékezetesebb nekem még kb 13-14 éves koromban, kórházban voltam, csütörtök volt. Pénteken mentem volna haza egyébként. Szenvedtem nagyon, rosszul voltam, fájt a hasam, megjött. Persze, anyám mondta, hoz nekem betétet, meg gyógyszert, mondtam ne hozzon semmit, én nem maradok itt, kivertem a balhét, és haza is engedtek csütörtökön, nem kellett megvárnom a pénteket:-D Hál' Istennek.
ha érdekel ha nem, én ide beírok, mert vannak sztorijaim:
-amikor először jött meg péntek 13-a volt, és táborban voltam. egy napig senkinek nem szóltam, másnap reggel olyan lett az ágyam, estére az egész tábor tudta.
-volt olyan hogy átázott a nadrágom, és a székem is olyan lett, és haza kellett mennem szakkörről.
-egy táborban korábban jött meg mint terveztem, nem volt elég betétem, de egy barátnőmmel megbeszéltem hogy majd ad. éjszaka beteg lett, de még ott lázasan is mondta, hogy adják nekem oda a betéteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!