Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan farok amit "szép"-nek láttok?
Egy ápolt, borotvált puncit minden férfi szépnek tart.
Arra lennék kíváncsi hogy a lányok szemében a pénisz "csak" kellék, vagy szépnek tartjátok-e?
Van olyan hogy megláttok egy borotvált, álló farkat és felsóhajtva belegondoltok hogy mennyire szép?
Nyilván. Bár nem a szép szót használják a esztétikai tetszésre sem a lányok általában. Bár van olyan is.
De ne várd, hogy majd tolongnak a válaszadók!
Á, a csajok nem így működnek. Ők, ha meglátnak egy szép farkat, azonnal arra gondolnak, hogy American Express vagy VisaGold kártyája van-e a pasinak...ettől teszik függővé, hogy lehúzhatják-e a bugyijukat, vagy nem....
ps tisztelet a kivételnek persze...
Nekem mindig egy papírzsákot húznak a fejemre és csak a szája része van kivágva :( Tehát mind1 hogy szép e a farok vagy csúnya a torkomnak nincs szeme. De még egy pasi se mondta el, hogy miért húz zacskót a fejemre...
Lehet ez a trendi?
17/L
ma 07:55-es LOL
De ha esetleg a szemednek nem vágnak lukakat arra a papírzacskóra , akkor te az sem tudod milyen a csúnya legalábbis életben , nem hogy azt hogy milyen a szép. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naná, hogy van :)
én éppen egy nagyon "szép" farkú emberrel vagyok együtt...
ha le kéne írnom: szép rózsaszín( mert ugye vannak vörösek,meg barnák...), szép nagy és vastag... és még finom is. és a legdurvább, hogy édes a spermája. Nem tudom mivel etették ezt a férfit,de örülök,hogy megtaláltam.
Amúgy, h értelme is legyen a válaszomnak: tök mind1 milyen, ha szerelmes vagy a farok tulajába :)
21/L
Nyilván azét, akit szeretek. És eddig csak egy ilyen volt, azaz VAN ;)
De ha mondjuk arra gondolok, hogy ha látok egy képet, ha férfi rajta nagyon tetszik nekem, akkor szerintem minden esetben a lógója is ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!