Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha Norbert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha Norbert nevű pasitok lenne?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy Norberttel, és nem tudom aranyosan becézni a nevét, mert mindenhogy hivatalos. :D

De magában meg tetszik a név, mert erős hangzású, szép. :)

Ti mit gondoltok róla?

18/L

2011. jún. 20. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Norci, Norbus, Berti
2011. jún. 20. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
hm norbik az eseteim :D
2011. jún. 20. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
A Norbi sem olyan hivatalos (egyik haveromat is úgy hívja a barátnője) + a többi állatnév meg amit kitaláltok majd egymásnak + az első válaszolóé is jók :)
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt. :D Én Nonókának hívtam. Talán ez kicsit gyerekes, tekintve, hogy 30 feletti pasiról volt szó, de szerintem aranyos.
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
nem ismernék magamra. Géza / 31
2011. jún. 20. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy hogy hívnák csak már lenne... Gyere ide is megfelel. :D

20/l

2011. jún. 20. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem is kell becézni. "Hé te ott..te a szőke/barna/stb. hajú"

Bocsi, csak tegnap facebookon láttam egy olyat, hogy te hogy hívod az anyukádat, és az megihletett:D (Ilyenek voltak, hogy Máádre, Anyamalac, Kokódzsámbó, meg h "te ott a szőke hajaddal" xD)

Amúgy szerintem abszolút nem hivatalos, ha Norbinak becézed.:) Bár nekem személy szerint fenntartásaim vannak, mert kb egyetlen ilyen nevű ismerősöm van és ő is egy gerinctelen alak:D

2011. jún. 20. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem nemrég hagyott el.Lehet hogy miattad??
2011. jún. 20. 21:18
 9/11 anonim válasza:
elég para lenne! 16F
2011. jún. 20. 22:46
 10/11 anonim válasza:
100%
nekem élettársam K.Norbert (22), Norbinak, Norbonak hívom vagy ha ideges vagyok rá egyszerűen gyík;)
2011. aug. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!