Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha 14 évesen már szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 14 évesen már szexuális életet élek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok . és a pasimmal fél éve járunk. 3 hete minden második nap szexelünk.
2011. jún. 20. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

18 éves pasival? Csak a szexhez kellesz neki.

Kár h ezt nem látod.

Állj a szüleid elé, és mondd, h a 18 éves fiúm megb*sz minden másnap, hogy fájjon a hátam.

Nem baj ám. Csak k*rva leszel, de ne is törődj vele.

Szednél össze egy veled nagyjából egykorú srácot, aki tényleg szeretne.

Elgondolkoztál már azon, hogy szerinted miért nem egy vele egykorú lánnyal jár?

Mert egy b*lfasz.

2011. jún. 20. 20:03
 12/21 A kérdező kommentje:
a-a . nem csak arra kellek neki. Ebben biztos vagyok. Szerinted akkor bemutatott volna a szüleinek. És akkor a fél év alatt mért nem mászott rám? És csak hogy tudd a szüleimnek eszem ágában sincs elmondani mert (értsd szó szerint) apám megölne.
2011. jún. 20. 20:08
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

hazug ribi... először csak ebben hazudsz... aztán majd abban hazudsz... majd végül ebben is, abban is, és már egy mocskos szavad nem lesz igaz... sőt, lehet, hogy már most sem az.. kiégett roncs leszel, megrusnyulsz huszonéves korodra...

csúnya, megbízhatatlan, hazug, lelketlen izé leszel, akit egy-két lecsúszott pali felszed, és megdug...

ez akarsz lenni? ha nem, akkor hagyd az egészet a picsbe...

2011. jún. 20. 20:12
 14/21 A kérdező kommentje:
mért lennék az? és mért leszek az? ő is szeret én is szeretem. Nem vagyok rib@nc ezt most először és utoljára mondom . Egy fiúnak hagytam magam elcsábítani. És szerintem a mai 14 éves lányok körében ez még vissza fogott. sose szoptam nem is szándékozok. NEM VAGYOK RIBANC
2011. jún. 20. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
Legszívesebben énis leoltanálak, de megteszi más...Figyelj, én mondjuk 15 vagyok, és 9hónapja vagyunk együtt. Mégsem adtam még neki oda magam és nemis fogom. Apám engem is kinyírna, plusz én nemakarom majd felvállalni Senki előtt hogy 14 évesen elvesztettem? Kösz nem, nemigazán szeretem ha szánalmas k.rvának tartanak...:/ Én a 16ot biztos megvárom, és ha szeret megvárja velem, addig csinálunk...mást. A lényeg, hogy a szex helyett, ha már annyira vágytok egymásra, akkor lehetett volna előbb simi-tapi miegymás. Gondolom tudod mi a petting, erről beszélek. Nem azt mondom hogy azis helyes meg csináld, de a szexnél jbob lett volna, bár mostmár mindegy...Ha jó neked csináld, viszont a fogamzásgátlóval nem értek egyet, egy 14éves lány szervezete amúgyis hormon-hullámvasút, a fogamzásgátlóval valószínüleg jól szétcseszed...:/ Amúgy a fél év nem olyan sok, ha mondjuk lennél 18-19 akkor oké, akkormég talán sok is...De 14 vagy könyörgöm...Nem azt mondom hogy barbizz, de valami vásárolgass, lógj a haverokkal, ez tulajdonképpen a barátokról szól (mármint ez a kor) ... Nem arról hogy minden második nap pakolgat egy 18 éves srác :/ Sajnálom ha hosszú lett, próbáltam segíteni meg elmondani a véleményem, nekem ez és bocsi ha megbántottalak vele, vagy akárki mást is. A lényeg: nem a mi életünk, max a tiedet teszed tönkre, vagy teszed jobbá...
2011. jún. 20. 20:23
 16/21 A kérdező kommentje:
ne kérj bocsánatot!!! inkább köszönöm!!! Te vagy az eggyetlen aki nem le k@rváz hanem megmondja :D még egyszer köszönöm :)
2011. jún. 20. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

Igen, baj.

Én is 14 voltam, amikor jött az első szerelem, ráadásul nem 1-2 évvel idősebb sráccal... De volt annyi eszem, (és mivel ő sem "arra" ment, neki is volt) hogy ne feküdjek le se vele, se senki mással. Büszke lehetsz majd magadra, mikor majd pár év múlva szánni fognak téged, hogy ilyen korban már... Már bizony, SZÁNNI fognak. És teljesen ciki lesz, ezt most megmondom neked.

Bár igazából most is az, de még nem tudod felfogni, mennyire...

2011. jún. 20. 20:36
 18/21 A kérdező kommentje:
mért cikiznének?1: ki fogja megtudni rajtatok és a pasimon kívül? 2: mostanában az a menő hogy már ilyen korán elvesztette a szüzeséggét. én nem azért csináltam. én szerelemből.mielőtt még ezzel is piszkálnál.
2011. jún. 20. 20:40
 19/21 Zsolttötötötötö ***** válasza:
2011. jún. 20. 22:07
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Pont erre céloztam, 14éves fejjel még nem értheted.

Nekem is sokan mondták, és tényleg igaz: pár év múlva az akkori énemet nagyon gáznak találom, még ha nem pont ilyen okból...

2011. jún. 20. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!