Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az ha apám menő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha apám menő verdájával csapatom akkor minden jó nő megnéz, ha biciklivel megyek akkor pedig alig?

Figyelt kérdés
20F
2011. jún. 20. 19:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Menő verdával én is megnéznélek. Vagyis inkább nem téged, hanem a kocsit.

Úristen.....lehet, hogy buzí vagyok?

20/F

2011. júl. 11. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:
kocsid nézik b@alf@sz
2011. júl. 11. 23:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi?:D
2011. júl. 11. 23:22
 24/26 anonim ***** válasza:
ez most pont olyan,hogy te is megnézel egy "csúnyán öltözött" csajt és ha pl bemelegítőben van kócosan észre sem veszed. mit rinyálsz? kösd a kocsit a biciklire és ugy menj
2011. júl. 11. 23:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Mert nem téged bámul meg,hanem a verdát---
2011. júl. 11. 23:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de szeretem a szép autókat, ha látok egyet az utcán, általában megnézem. Nem bámulom, csak megállapítom, hogy tetszik. A sofőrt pedig ha marad rá időm, akkor csak kíváncsiságból nézem meg, hogy milyen... De bármilyen jó pasi lenne álmaim autójában, akkor se szállnék be mellé. Úgyhogy csajozásra nem feltétlenül jó ötlet. :)

Amúgy ha én kocsival vagyok (teljesen egyszerű, kicsi, városi autó), akkor rengeteg pasi bámul,több, mint gyalog... na ez miért van? :D

20/L

2011. júl. 12. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!