Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha apám menő verdájával csapatom akkor minden jó nő megnéz, ha biciklivel megyek akkor pedig alig?
A nők is szeretik a szép autókat, bármilyen csúnya-rossz-gonosz dolog is ez. Jó tanács: ne az autóval csajozz.
20/N
Az a nő aki megnéz a "puncimágneses" autóban az nagyon sokba kerül majd neked. Szoli, új ruci naponta, új cipő, kozmetika, pedikűr, manikűr, fodrász és még sorolhatnám! Természetesen ezeket neked kellene fizetni!
Ha a biciklis esetben ezek a költségek nem merülnek fel.
Igazából nem tudom milyen kocsiról van szó, de ha egy Ferrari, Bugatti, Lexus, Acura, és hasonló nem épp mindennapos járgány pöfög el mellettem, azt meglesem. A pasi igazából hidegen hagy, meg a kocsi is a továbbiakban. XD
Drága kocsi sofőrjét max azért nézem, mert anyámmal megfigyeltük, hogy mindig kopasz, csúnya, alacsony, 40 körüli pasik ülnek benne. És legtöbbször tényleg. :D
Ha annyira jó pasi vagy, valszeg biciklin is észrevesznek.
Mivel komoly kapcsolatban vagyok, már tényleg csak a kocsi érdekel, se sofőr, se biciklis, se motoros. XD
Én is a kocsit nézem meg, nem a pasit.(Persze csak ha valami extra verda).
A bmw-ket csak azért nézem meg, hogy már megint az utcasöprő cigány megy-e egy ilyennel.(És ezt nem rasszizmusból mondom, de felénk mindig nekik vannak bmw-ik).
Én speciel az extra verdát nézem meg elsősorban, majd a sofőrjét, ha marad rá időm, mert reménykedem benne, hogy egyszer véletlenül látok egy jó kocsiban jó pasi kombót :D
Egyébként meg az egyik válaszoló válaszára reagálva, néztem meg én már pasit biciklin is úgy, hogy ívből szartam le a személyiségét, mert úgy nézett ki, hogy kb negyed óráig nem bírtam levakarni az űűberperverz vigyoromat a fejemről :D
egyébként meg tényleg inkább a biciklivel menj csajozni, és csak a randin mutasd be apuci kocsiját a csajnak, csak hogy tuti legyen ami tuti.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!