Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi, de nem nagyon ír nekem csak ritkán, rá írjak? Azzal zavarom? Vagy lehet féll írni? Vagy arra vár hogy én írjak neki? ám szuperul elirogatunk. Meg oylanokat ír hogy letapizna stb, lájkol meg minden.
Fiú vagyok és fontosnak tartom, hogy ne mindig csak én írjak az adott lánynak, azt is várom hogy ő írjon nekem, mert ellenkező esetben ha nem foglalkozik velem, akkor kevésbé fogom keresni.. ebből leszűrheted azt, ha rá írsz 2,3,4 alkalommal és a következő alkalomnál várod, hogy rád írjon és nem fog, akkor tud mi a szituáció..:)
azért képet nekem is küldhetsz!:)
áh, ciki, de ismerős nekem is a helyzet:)) mikor még ilyen randizós fázisban voltunk a most már barátommal, hogy "jaj ráírjak? úristen nem kéne, még azt hiszi nagyon nyomulok... jáj,de nem bírom ki:)))" gyakran írtam rá én, meg azt ilyen alap dolognak tartom, hogy ha én lépek be később, akkor én írok rá:) szóval írj neki nyugodtan, de ez a "letapiználak" szöveg elég parasztul hangzik, vigyázz azért a fickóval:)
23N
Tuti bejössz neki, de azért úgy a korrekt ha ő is ír néha... én is kapok képet? :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!