Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy pasi, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy pasi, de nem nagyon ír nekem csak ritkán, rá írjak? Azzal zavarom? Vagy lehet féll írni? Vagy arra vár hogy én írjak neki? ám szuperul elirogatunk. Meg oylanokat ír hogy letapizna stb, lájkol meg minden.

Figyelt kérdés
;) válaszokat!
2011. jún. 20. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Helyes ide is küldj. Kíváncsi vagyok ki az, aki ennyire nem tud írni!:D
2011. jún. 20. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Egy pici melegséget sem érzel irántam??

Csak úgy kérdeztem:)

2011. jún. 20. 15:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Én sokszor vártam, hogy írjon a csaj ne mindig én írjak rá, de amilyen mulyák a mai lányok mindig én írok, már nem érdekel, viszont ha egy rossz szót is ír ami nem tetszik akkor többet nem írok engem nem érdekel, sok csaj van nem fogom egyre pocsékolni az időmet.

21f

2011. jún. 20. 15:40
 14/25 A kérdező kommentje:
értem én ;) de akkor miért ír olyanokat hogy letapizna?:O
2011. jún. 20. 15:47
 15/25 A kérdező kommentje:
ám már mentek a képek..
2011. jún. 20. 15:48
 16/25 anonim ***** válasza:
Hm, egész jól nézel ki, bár nem tudom, hogy fog ez segíteni neked a kérdéseddel kapcsolatban! :D
2011. jún. 20. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Még egy kis gyerek:)

Te még szép vagy nagyon és biztos szívesen letapizna, gondolom azért írja:D

Most már csak az a kérdés, hogy akar-e veled komoly kapcsolatot, vagy éreze-e a sex iránti vágyon kívül mást:D

Nem hiszem, hogy zavarni fogja egy ilyen szép lány, ha írsz neki. Akkor tényleg vagy idegesítő vagy, vagy egyáltlaán nem akar veled kapcsoaltot, ami miatt nem te vagy a hibás..

Ilyenek miatt ne rágódj, hogy megun, ha ráírsz. Ha dolga van, majd megírja egyenesen, ha értelmes és akkor nem kell megsérődni.

2011. jún. 20. 15:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Mindíg vissza ír :) Csak kicsit zavar hogy én mindíg írok neki és nem ír.. lehet arra vár hogy én írnak ??
2011. jún. 20. 15:54
 19/25 anonim ***** válasza:

Könnyen lehetséges:) Próbáld meg, nem veszítel semmit!

Aztán ha nem jön össze, akkor összeházasudnk.

2011. jún. 20. 15:55
 20/25 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 20. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!