Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanában a 15-17 közötti fiúk közt nagy számban fordulnak elő "biszexuálisok"?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok, és ki is fejteném pontosan mire gondolok. Igazából nem akarok általánosítani, csak a kérdésben túl hosszú lenne. Van jópár fiatal fiú ismerősöm, egész csoportok, akik között teljesen természetes, hogy időnként csókolóznak. Főleg az anime/manga rajongók között, és én is láttam saját szememmel. Lehet ez csak egy csoport, ahol ez elfogadott, és ott sem minden tagjára igaz (amúgy külsőre sokan emos hajúak vagy legalábbis annak látszóak). Nekem ez nagyon furcsa, mert amikor én voltam 15-18 körül, sehol se láttam ilyet soha. Ez divat vagy tényleg ennyire gerjednek egymásra?
2011. jún. 20. 01:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagy számban?

Én egy biszexuális és homoszexuális ismerősről se tudok.

2011. jún. 23. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Divatból nem lehet gerjedni senkire.

Az,hogy most elég "nőies" a divat az nem azt jelenti,hogy több meleg van.

a melegek többsése férfias,konditerembe járnak,nagyobb arányban,mint a heterók.

Az,hogy nem "ismersz" melegeket,azért van,mert egyik sem mondja el magáról.

Ha valaki kicsit nőiesebb alkatú vagy hangú arról feltételezik,hogy meleg.És ez ritkább,azért hiszik,hogy ez ritka dolog.

Mellesleg vannak olyan heterók is,akik tök nőiesek.

Az,amit te az utcán látsz,embereket,mind csak álcázzák magukat,beolvadnak a tömegbe,átlagos kinézetűek.

A melegek többsége is átlagos kinézetű.

Azt hiszed,ha kilépsz az utcára csak heterók jönnek veled szemben,mert nincs rajtuk szoknya:D

Pedig ez nem így van.

És a látszat is néha csalhat.

2014. szept. 6. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Én például,sportos alkatú vagyok.

Öcsém meg kis vékony,kisfiús,mégis ő heteró én meg meleg:d

Pedig fordítva gondolnák az emberek.

A világ nem ilyen egyszerű.

2014. szept. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!