Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen még nem csókolóztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen még nem csókolóztam, és ez nagyon zavar. Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Nem szeretném egy random csajnak a buliban adni az első csókomat, mert állítólag ez ilyen örök emlék vagy mi.

Lehet, hogy buz|nak néztek, de egy olyan lánynak szeretném adni, aki meg is érdemli azt.

Melyik része gázosabb? :D

2011. jún. 19. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

20:14:

Hát végül is nem nyereménynek mondanám, de meg kéne a csajnak azt érdemelnie, hogy megcsókoljam. Nem nagyképűségből mondom, nehogy félreértsetek. :D

Csak nagyon megválogatom a csajokat. :)

Köszi a válaszod!

2011. jún. 19. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
az én barátom is 17 éves volt és velem csókolózott először :) azóta már régen lefeküdtünk egymással és elég jól belejöttünk. mind a ketten szüzek voltunk.. ha nem lennénk még 2 év után is ennyire szerelmesek egymásba, lehet hogy szűz lenne és még csókolózni sem csókolózott volna. pont ilyen érvekkel ő is :D semmi gond nincs ezzel :D
2011. jún. 19. 20:23
 13/17 A kérdező kommentje:

20:23:

És te nem érezted magad furcsán, hogy ilyen érveket mondott neked?

Vagy ezt te hogyan élted meg? :)

2011. jún. 19. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem éltem meg furcsán :D nagyon örültem neki hogy végre találtam egy ilyen fiút aki csak az enyém :) büszke voltam :D mai napig az vagyok :D
2011. jún. 19. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Tesó várd meg vele az igazit ne cseszd el... 14 évesen ***részegen lesmároltam valami plázabuxát. Pfhejj. :) am vágom hogy félsz tőle de nyugi mert ösztönös. :) (azóta eltelt 3 év)
2011. jún. 19. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz!Sőt, örülnék, ha én is találnék egy ilyen pasit :)
2011. jún. 20. 17:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Én meg 18 vagyok, és hasonló gondolatok kavarognak bennem is :)
2011. jún. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!