Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellenek a türelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellenek a türelmi zónák? Miért jó és miért nem az?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azért jó, mert így legalább "próbálják" egy kijelölt területre korlátozni a prostik tevékenységét. Különben olyan lenne a dolog, mintha a tanárnéni nem az osztályteremben, hanem mondjuk egy város főterén tartaná az órák többségét.

És azért nem jó, mert szerintem magát a prostitúciót mindenhonnan ki kellene irtani a világból, legyen az bordélyház vagy a 4-es melletti egyik ösvény. De mivel kiirtani lehetetlen ezt az ipart, jobb lenne, ha lennének normális türelmi zónák. Csak az a baj, hogy NINCSENEK!

2009. márc. 23. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
4-es melletti ösvény? :) a debreceni útra gondolsz? mert én azon lakom :( (nem az ösvényen!! az úton!!) már csak azért is be kéne tiltani, mert este 9 után nem mehetek gyalog haza anélkül h 2-3szor le ne szólítanának (holott közel nem öltözködöm úgy), volt olyan is h követtek egy darabon, amikor szó nélkül elmentem mellettünk (mmint a leendő kuncsaftok mellett) :S szerencsére amióta barátom van ez megoldódott (hazakísér), de rengeteg fiatal lány sétál arra egyedül, nagyon hátborzongató! (és az este kilenc szerintem még nem is mondható késő éjszakának)
2009. márc. 23. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, arra :) Én is elég sokszor elsuhantam azon az úton, útszakaszon, és tényleg nem egy leányálom :D Szó szerint se. Esetleg rémálom...
2009. márc. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!