Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellenek a türelmi zónák? Miért jó és miért nem az?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért jó, mert így legalább "próbálják" egy kijelölt területre korlátozni a prostik tevékenységét. Különben olyan lenne a dolog, mintha a tanárnéni nem az osztályteremben, hanem mondjuk egy város főterén tartaná az órák többségét.
És azért nem jó, mert szerintem magát a prostitúciót mindenhonnan ki kellene irtani a világból, legyen az bordélyház vagy a 4-es melletti egyik ösvény. De mivel kiirtani lehetetlen ezt az ipart, jobb lenne, ha lennének normális türelmi zónák. Csak az a baj, hogy NINCSENEK!
2/3 anonim válasza:
4-es melletti ösvény? :) a debreceni útra gondolsz? mert én azon lakom :( (nem az ösvényen!! az úton!!) már csak azért is be kéne tiltani, mert este 9 után nem mehetek gyalog haza anélkül h 2-3szor le ne szólítanának (holott közel nem öltözködöm úgy), volt olyan is h követtek egy darabon, amikor szó nélkül elmentem mellettünk (mmint a leendő kuncsaftok mellett) :S szerencsére amióta barátom van ez megoldódott (hazakísér), de rengeteg fiatal lány sétál arra egyedül, nagyon hátborzongató! (és az este kilenc szerintem még nem is mondható késő éjszakának)
3/3 anonim válasza:
Igen, arra :) Én is elég sokszor elsuhantam azon az úton, útszakaszon, és tényleg nem egy leányálom :D Szó szerint se. Esetleg rémálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!