Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem akasztanak ki az ilyen kiscsajok?
Egyik haverom csaja felvett msn-re. Nem az gond, hogy nagyon buta lenne, de folyton ilyen jeleket ír minden mondata után: ^^ <3 xoxo xDlooool stb. -ami irritál.
Szokása a szavakat kicsavarni, mindent laps cook-al írni, ilyentén formátumban: SZErCsi, PusZCsi - na, nem is tudom utánozni rendesen. :D
Totál kiakaszt azzal is, hogy minden második szava csillámló rózsaszínben vibrál.
A másik, hogy kicsit nagyképű. Mindig magyarázza, milyen jó nő, mindenkinek ő kell(...bottal se), és ezeknek a kijelentéseknek a végére HaHH :D)))))<3 HEHH (((:
Örökké irogat nekem ha haverom odamondogat neki hogy idegesítő. Mondtam, egyet értek a taggal erre én lettem a bunkó. De az ilyen buláknak adnék egy szívlapáttal ha nem lennének elveim.
Titeket is irritál az ilyen?
irritáló
imdlk. :"D jajjj >3 szejetjek áááá
felbasz, a facebook is
Tiltás törlés csókolom :D Nekem valaki ilyet ír legyen az fiú vagy lány megmondom neki "mi a f*aszomat akarsz? Beszélj nnormálisan mert kimosom a szádat szappannal" Egyből tud beszélni... Csak finoman és nőiesen :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!