Az ilyen gitáros toplisták csak engem akasztanak ki?
Figyelt kérdés
Ok, hogy Jimi Hendrix jó gitáros volt, de messze nem a legjobb... Dimebag pl a 94. helyen van, John Petrucci a 67.-en, stb.
2011. máj. 6. 14:52
1/7 Thurston válasza:
Ezeknek semmi értelme. Egyrészt nem tudom hogyan lehetne mérni, hogy ki mennyire jó gitáros, másrészt meg... Baromság az egész, na. Ez is max valami "általános közvélekedési mutatónak" felel meg. Mint a vivacsártsó.
2/7 Thurston válasza:
Igazából ahogy elnézem, az első ötven helyezettből mindenki ejtenék is a 'csába. Szóval kissé szubjektív dolog ez.
4/7 anonim válasza:
Brian May csak tizenharmadik????!!!!!! Ez engem is kiakaszt!!!
5/7 Thurston válasza:
17:58
Ugye. Elég rideg, hogy valaki egyáltalán jó gitárosnak tartja.
6/7 anonim válasza:
Jójó nem egy rohadt profi gitáros, de nekem nagyon bejöttek a gitár témái. Na jó talán kissé elfogult is vagyok, de pár éve meg még az első 10 között volt...
7/7 anonim válasza:
És akkor hol van Django Reinhardt vagy Robert Conti. Hülye lista, és szerintem értelmetlen is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!