Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen KIÍRTANI a szexuális vágyat egy emberből?
Valószínűleg csalódtál,de ki fogod heverni,csak idő kérdése.És majd megismerkedsz olyannal,aki értékel, és nem csap be.És akkor örülni fogsz,hogy hozzáérhetsz,hogy vágyódsz utána.De addig még lehet,hogy csalódni fogsz párszor.Ezt is tanulni kell.
Fel a fejjel.Pár hónap múlva jobb lesz.Addig ismerkedj,barátkozz,beszélgess.
Közel másfél éve én is hasonlóképp állok a pasikhoz. Hát, kellemetlen dolog, az tény.
Az a csúnya nős tipp jó megoldás lehet a számodra. Gondold meg párszor jó alaposan, hogy mennyire gondolod komolyan ezt, és mennyire csak 1 múló csalódottság. Aztán már csak elhatározás kérdése.
Én még remélem, hogy csak az elkeseredettség beszél belőlem =) Aztán majd kiderül.
Aszexuális lehetsz, de szerintem a párkapcsolat utáni vágy megmaradna, mert minden normális ember tud, és akar kötődni.
Szerintem ne a személyiséged, és a biológiai felépítésed alapjait akard megtagadni, amit siekresen úgysem lehet. Hanem változtass a gondolkodásodon, és ha eddig nem volt olyan, akkor próbálj normális társat találni.
Ma nagyon nehéz normális párt találni. ebben a "modern, haladó világban".
Olvasgatok a témában (párkapcsolati), hát nagyon, de nagyon sok és bonyolult dolgot kell elsajátítani, hogy egyáltalán ember számba vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!