Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogy néz ki a csaj?
2011. jún. 18. 18:40
11/22 anonim válasza:
a haja gyönyörű! meg egyébként is szép viszont szemből nem látszik minden. mert nekem pld narancsbőrös a combom meg a fenekem hátulról, és az minusz.
amúgy így 9.
L
12/22 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy hátul mi van,mert nem én vagyok a képen.
2011. jún. 18. 19:08
15/22 anonim válasza:
hah na mi van ráírtál facebookon?:D emlékszek erre a csajra valamelyik nap volt !
16/22 anonim válasza:
öszinte vok a csaj gáz nem akarok menőzni de nekem sokkal nagyobb a mellem (B85 melltartot hordok) barna haj nagy fekete szem sexy (izgató)test nagy mell kell nekem több nem aki akari írnekem és képet is küldök :)
18/22 anonim válasza:
Nicolee te beképzelt pi*csa xD Elmúltál már 15? xD Az írásodból nem úgy tűnik :D Ha úgy is gondolod jobbak a testi adottságaid másnál ne feltétlen kell nyilvánosság elé tárni :) Én speciel picit vékonyabb vagyok, de semmiben sem gondolom hogy jobb alakom van mint a képen látható lányé. Mert kinek ez tetszik kinek az.Amúgy szép alak, nem gebe van melle és fenek 9/10 mert nem látom az arcát :)
17/L
19/22 anonim válasza:
Ilyen idiótát :D
Minek takartad ki a fejét? Egyik nap simán takarás nélkül felraktad ide már a képét... Mennyi eszed van..
20/22 anonim válasza:
Ez a kép amúgy már tényleg volt. És várjunk csak...mi volt még oda írva hozzá? Ja igen, hogy "Ja és senki ki nem nézné belőle, hogy leszbikus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!