Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Disco ügy? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Disco ügy? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon bulizós fajta, csendes vagyok. A barátnőmmel jövő héten discoba akarunk menni! Eddig még nem jártam ilyen helyekre, és félek, hogy pl.pedofilok nem fognak megtámadni, vagy ha rám szállnak idősebb pasik, mit csináljak?? :O Főleg ha részegek?? Szüleim elengednek de én félek! Vagy discoba nem szoktak ilyenek lenni?? Légyszi válaszoljatok! 16L
2011. jún. 18. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
disco függő
2011. jún. 18. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a helyi késdobálóba mentek, vagy egy kultúrált diszkóba..
2011. jún. 18. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes nagyobb társasággal menni és mindig együtt maradni, bármilyen diszkóba is mész.De a legjobb, ha először érdeklődsz bulizósabb ismerősöktől, milyen helyek vannak.Inkább oda menjetek, ahová hasonlóan fiatalok járnak és nincs rossz híre a helynek.
2011. jún. 18. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen visszahuzodottabb tipus voltam, most is van bennem egy kicsi, de mar nem olyan nagy mertekben. Ritkan jarok discoba, akkor viszont kapom az "ajanlatokat". Az ilyen discokba mindig vannak reszegek; persze olyan is van, aki nem reszeg. Azt mondom neked, hogyha egy olyan fiu/ferfi taperol, aku nem jon be+ reszeg, hagyd ott!! Ne torodj vele! Amugy meg tenyleg nincs kizarva, hogy ferfiak fognak odamenni hozzad (en 18 vagyok es egy 30 eves pasi udvarolgatott nekem a legutobbi discoban) es hozzateszem, nem volt reszeg.

Ha tenyleg jol akarod erezni magad, akkor valami kulturaltabb discoba menjtek a baratnoddel, meg aztan normalis discokba vannak ilyen kidobo emberek, ha zaklatnak, szolsz nekik!! Erezzetek jol magatokat!!!

2011. jún. 18. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz? Budapesten tudok egy jó helyet, a Zöld Pardont, vagy ha ilyen hajógyárisziget-szintű helyekre akartok menni, akkor számíthattok ilyen fogdosódásra..
2011. jún. 18. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Vannak állatok..persze..mindenhol vannak. :) Nem fog senki molesztálni, se megerőszakolni. Ha valaki tolakodni kezd, szépen megkerestek egy biztonsági őrt, és szóltok neki.

Azt tudni kell, ha pl pasi rátok nyomul, HATÁROZOTTAN kell lepattintani, mert másképp nem nagyon értenek a szóból.

A részegek nem veletek fognak foglalkozni, nincs már azokban annyi erő. A részegek általában fekszenek.

Ne parázz rá ennyire. :) Ha normálisan fogsz viselkedni, ne iszod le magad a sárga földig, és nem veszel fel fullszexi göncöt, akkor nem lesz gond. :)

Higgy nekem, 14 éves korom óta folyamatosan járok discoba, és még egyetlen egyszer sem kerültem "éles" helyzetbe. Pedig voltam már temérdekszer, (és nem kurvultam el, meg semmi egyéb, mielőtt kapnám a beszólásokat).

L/17

2011. jún. 18. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Inni nem fogok alkoholt az biztos, mivel errefelé nem adnak kiskorúaknak, nem értem, hogy máshol hogy adhatnak!? Nem budapesti vagyok...Ahova akarunk menni körülbelül velünk egy idősek járnak, de van egy ismerősünk aki 30 körül van és ő is oda jár, szóval biztos vannak még idősebbek! :S Drogot meg ilyeneket nem árulnak, én csak a pedofiloktól félek, és hogy elkapnak vagy elrabolnak meg ilyesmi! :S
2011. jún. 18. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

pedofilia: 6-13 közötti gyerekek iránt érzett szexuális vágy

te nem vagy 6-13 között:D ha egy 30as rádszáll azt egyszerűen csak perverznek mondjad:)

2011. jún. 20. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

jah meg most olvastam vmeik honlapon hogy a nők legnagyobb félelmei:

-halál (jobban mint nekünk)

-megerőszakolás

-meg még vmi ami most nem jut eszembe

2011. jún. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!