Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Disco ügy? Szerintetek?
En is ilyen visszahuzodottabb tipus voltam, most is van bennem egy kicsi, de mar nem olyan nagy mertekben. Ritkan jarok discoba, akkor viszont kapom az "ajanlatokat". Az ilyen discokba mindig vannak reszegek; persze olyan is van, aki nem reszeg. Azt mondom neked, hogyha egy olyan fiu/ferfi taperol, aku nem jon be+ reszeg, hagyd ott!! Ne torodj vele! Amugy meg tenyleg nincs kizarva, hogy ferfiak fognak odamenni hozzad (en 18 vagyok es egy 30 eves pasi udvarolgatott nekem a legutobbi discoban) es hozzateszem, nem volt reszeg.
Ha tenyleg jol akarod erezni magad, akkor valami kulturaltabb discoba menjtek a baratnoddel, meg aztan normalis discokba vannak ilyen kidobo emberek, ha zaklatnak, szolsz nekik!! Erezzetek jol magatokat!!!
Vannak állatok..persze..mindenhol vannak. :) Nem fog senki molesztálni, se megerőszakolni. Ha valaki tolakodni kezd, szépen megkerestek egy biztonsági őrt, és szóltok neki.
Azt tudni kell, ha pl pasi rátok nyomul, HATÁROZOTTAN kell lepattintani, mert másképp nem nagyon értenek a szóból.
A részegek nem veletek fognak foglalkozni, nincs már azokban annyi erő. A részegek általában fekszenek.
Ne parázz rá ennyire. :) Ha normálisan fogsz viselkedni, ne iszod le magad a sárga földig, és nem veszel fel fullszexi göncöt, akkor nem lesz gond. :)
Higgy nekem, 14 éves korom óta folyamatosan járok discoba, és még egyetlen egyszer sem kerültem "éles" helyzetbe. Pedig voltam már temérdekszer, (és nem kurvultam el, meg semmi egyéb, mielőtt kapnám a beszólásokat).
L/17
pedofilia: 6-13 közötti gyerekek iránt érzett szexuális vágy
te nem vagy 6-13 között:D ha egy 30as rádszáll azt egyszerűen csak perverznek mondjad:)
jah meg most olvastam vmeik honlapon hogy a nők legnagyobb félelmei:
-halál (jobban mint nekünk)
-megerőszakolás
-meg még vmi ami most nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!