Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az mennyire jön be nektek, ha egy fiú odamegy hozzátok a disco-ban, és tánc közben hozzátok dörgöli a farkát?
Nekem nagyon bejön. Néha el is élvezek tőle.
74/F
egyetlen egyszer fordult elő (annyiszor voltam discoban összesen szalagavató afteren XD ) először azt hittem biztos véletlen. aztán mikor rájöttem hogy tényleg direkt hozzám dörgöli és áll neki csúnyán leégettem. szegény srác, lehet azóta inkább fel sem mer állni neki :)
gusztustalan...
Akik szeretnek k*rvulni azoknak nagyon bejön, akik normálisak azok inkább egy komolyabb kapcsolatban élveznék ezt a barátjukkal. Ennyi.
Ha szeretnél discoban farkat dörgölni, keress egy olyan csajt aki vadul riszálja magát. Az olyan talán még meg is markolja.
volt 1 ilyen kérdés tegnap hogy ha az utcán oda menne egy srác egy lányhoz és spontán megcsókolná .mitszólna
Volt egy olyan válaszoló mint itt a 4-dik válaszoló "ha helyes a pasi akkor jól esne" ennyi erővel akkor ha tetszik a pasi akkor kefélnétek is vele akkor ezt miért nem vállaljátok fel .Ennyit kéne kérdezni tetszem? tetszel!
akkor menjünk b@szni remélem érthető voltam
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!