Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vanak olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanak olyan lányok akik tudnak müböfögni és szeretneki is böfögni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 00:42
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
ALUDJ! De még mielőtt rosszabb lesz.
2011. jún. 18. 00:45
 2/8 WhiteLabel ***** válasza:
51%
Mit szívsz? jó anyag lehet, dobj már infót e-mailba.
2011. jún. 18. 00:48
 3/8 blex ***** válasza:
77%

el tudom képzelni, ahogy erre vered a farkadat...

"ahhh, ez de hangos volt! még ehhgyet baby!! jee! fúú, ez most kolbász illatú volt! aahhh! most egy hosszút! ahh, ez az! gyere, böfögj bele a fülembe! ahhh!"

nem, nem tudom elképzelni.

2011. jún. 18. 00:56
 4/8 A kérdező kommentje:
elözőtöl kérdezem most eltudod képzelni vagy nem tudod el képzelni?XD
2011. jún. 18. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

itt mindig megnevettet valaki :D köszi!

egyébként igen, úgy 10 évesek lehettünk és pár lány szórakozott ezzel még versenyt is rendeztek! de nem..nem hiszem hogy ez idősebb korban is megmaradna :P

2011. jún. 18. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nekem van egy bátyám :P Két évvel idősebb nálam, mellette nőttem fel és a 2 évvel fiatalabb unoka öcsém mellett :D Tehát én most leszek 20 és még mindig tudok büfögni ha akarok :P És szoktunk is vele szórakozni :) Azért mert lányok vagyunk, azért miért ne tudnánk? Ez olyan, hogy fogadjunk nagyobbat fütyülök mint te :D Persze ezekkel nem próbálok bevágódni a pasiknál :) De azért szerintem nem rossz dolog :) És a 10 éves hugom, pedig totál lepipál büfögésben :D 5 évesen eltudta mondani az abc-t büfögve :D És igen lány :)
2011. jún. 18. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
fúúú, demég mennyi.. adjak tel.számot?!
2011. jún. 19. 13:47
 8/8 A kérdező kommentje:
aha
2011. jún. 19. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!