Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Linkelnétek képet álmaitok nőjéről? (akivel leélnétek az életetek)
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 21:59
11/33 anonim válasza:
Egyetértek gyerekek megyek megszerzem az arab állampolgárságot és nekem mindegyik meglesz BIBI :D
12/33 anonim válasza:
Lányok hogy irigykednek má, h a férfiak jobb nőket választanának...:D miért, ki az aki ha tenné, a rondábbikat választaná? Kár h nincs olyan jó csaj, akinek jók a tulajdonságai...
13/33 anonim válasza:
"miért, ki az aki ha tenné, a rondábbikat választaná?"
Ezt már én is kérdeztem pár pasitól itt az oldalon, aki azt bizonygatja, hogy neki bizony ronda lány kell... Ki hiszi ezt el? :D
14/33 anonim válasza:
képzelödni mindig lehet,csak egyiket se kapjátok meg :D nem reális a vágyálmotok ez a gáz csak :D am meg a szép csaj miért ne lehetne jo egy kapcsolatra?
15/33 anonim válasza:
ne haragudj de a barátnőmről nem linkelek be képet :D
16/33 anonim válasza:
mert a ronda lány nem kell senkinek sem gondolom...de csak mert soknak a mü nök,modellek tetszenek attol még a többi is leeht szép kedves aranyos ^^
17/33 anonim válasza:
"Rebecca?Ő a kedvencem!:D"
Akkor neked is jó szemed van! :D
18/33 anonim válasza:
22:12
Nem tom, van olyan, akinek a ronda lányok jönnek be?pfhejj:S
22:14
Akkor nézd meg a legtöbb tinilányt...Fluor ,SP, Justin Bieber...
19/33 anonim válasza:
22:15
kösz:D asszem azért lett a kedvencem, mert hasonlított egy másikra, akinek a videója tetszet...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!