Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik 1 lány de dagi vagyok?
A válaszolók jól vázolták mit kéne tenned... ha a 19 vagy 20 századba lennénk. Hogy egy csajt úgy lehet meghódítani legjobban hogy kedves vagy meg udvarias? Hát kötve hiszem.
Attól hogy veszel neki virágot, elviszed moziba, haza kíséred, minden nap felhívod és igazat adsz neki soha nem fogod meghódítani. Gondolj bele te egy jó nő vagy és már a századik ilyen srác próbálkozik nálad. Hát hogy nem indulnál be azt garantálom.
Hogy ne csak leszóljak elmondom én hogy csinálom. Az elején ha valaki jól néz ki mint ebben az esetben én addig csűröm csavarom a dolgokat hogy egyszer tudjunk a "véletlen" folytán beszélgetni.Ahol próbálom kitalálni mi az a program amit közösen legszívesebben csinálnék vele. Ha ez megvan én köszönök el tőle és mondom hogy majd hívni fogom. Egy három-négy nap múlva felhívom megmondom hogy nekem mikor jó és mikor megyek érte.Ha mást mond véletlen se fogadom el, maximum kompromisszumot kötök.Már az elején eldől hogy egyenrangúak lesztek-e vagy csak egy papucsnak leszel-e jó.Ezután már csak annyit kell tenni hogy ne legyek kiszámítható.Folyamatos bizonytalanságba kell lennie a csajnak hogy érdeklődjön felém és ne legyen benne biztos hogy kellek neki.Pl. nem keresem egy hétig. Ha kellek neki úgyis keresni fog :) Ha meg nem akkor keresek mást senkire sem fogom a társaságom erőltetni. Annyival egyetértek ha viccesnek nemis de humorosnak biztos kell lenned a sikerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!