Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értik félre a kedvességem?
Igyekszem kedves lenni az emberekkel (férfiakkal/nőkkel egyaránt). (próbálom betartani azt a mondást, hogy úgy viselkedjem másokkal, ahogy szeretném, hogy ők is viselkedjenek velem)
Szóval próbálok kedvesen, mosolygósan, udvariasan, barátságosan viselkedni(mert amúgy távolságtartó és rideg vagyok), de egy idő után azt veszem észre, hogy félre értenek és azt hiszik, hogy akarok tőlük valamit. (a férfiakra gondolok) Holott ez nem igaz.
Mostanra már eljutottam oda, hogy nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ne ez legyen a vége. (mármint, hogy azt higgyék, hogy akarok tőlük valamit.)
Mert ez nagyon kínos.
Mi lehet a megoldás?
Az a megoldás, hogy vegyél vissza!
Az ilyen viselkedés nagyon gáz tud lenni, te is tudod, hogy direkt húzod a fiúk agyát, ismerem az ilyen lányokat.
Csak szeretethiányod és figyeleméhséged van.
Jól írta egy előző hozzászóló.
De így a legtöbben csak megutáltatják magukat, mert mindenki látja, hogy a "barátkozásuk" nem őszinte.
A csajok utálják az ilyen lányokat, mert általában tetszelegnek, álszenteskednek, csak hasonlóan számító lányok barátkoznak veled, a fiúk meg jót röhögnek magukban rajtad.
Bocsi, ha nyers voltam, de a nyakamat rá, hogy ez van.
A kevesebb néha több...
Sőt azt hiszem, ott lehet a baj, hogy te képmutató vagy.
Nagyon is jól tudod, hogy túllépsz egy határon, aztán most valószínűleg elseggeltél, nem úgy alakult valami, ahogy akartad, és ide jössz picsogni...
ejnye-bejnye, nem egy érett hozzáállás.
Tényleg hány éves vagy?
Alapjába véve RIDEG, távolságtartó, nehezen barátkozó és bunkó vagyok. De nyilván igyekszem ezt visszafogni.
Nem mászok rá senkire sem.(semmilyen értelemben sem)
Én ritkán keresem más társaságát, zárkózott vagyok. Nem loholok egyik csoport/"banda" után sem, hogy befogadjon.
A kedvességemre példa legyen mondjuk az, hogy udvariasan és a szavaim megválasztva válaszolok, beszélgetek illetve ha segítséget kérnek tőlem általam alig ismert személyek, akkor segítek. (információ, eligazítás, anyagok, jegyzetek, feladatok)
A mosolygósságom sajnos kényszer, mert ha zavarban vagyok, akkor ez így nyilvánul meg nálam.
Nem húzom a fiúk agyát, nem szokásom.
Nem vagyok tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!