Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassuk le az öcsémet az állandó fütykösvakarásról, fütykösmarkolászásról?
Még nem volt egy barátnője, aki rászolt, hogy hagyja abba? Nem röhögték ki az iskolában? Amikor már nem volt kisgyerek a csládban nem mondtátok meg neki, hogy ez nem illik?
Nem értem, az én baráti körömben megmondanánk neki, hogy vagy kapja össze magát, vagy max. telefonon érintkezhetünk.
(Biztos, hogy ez csak beidegződés és nem valami fertőzés miatt tényleg viszket neki?)
Szerintem a család nem, egy barátnő, vagy a barátok tehetnek valamit. (Esetleg vedd fel egyszer titokban videóra, pl egy webkamerával és játszd vissza neki, hogy mit szólna, ha egy ilyen emberrel kéne neki beszélgetnie.
Ne rohogjetek ki, de akarhanyszor odanyul, jo erosen feneken kell billenteni!
Egy ido utan az agya automatikusan osszekoti a kettot es le fog szokni, csak erre a kornyezetenek kell odafigyelni mert o mar eszre sem veszi magan!!!Es egyszer nagyon le fogja magat egetni ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!