Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek fontos, hogy egy lánynak milyen hosszú a haja? Hallottam már olyat, hogy ha egy lánynak vállnál rövidebb, akkor arra nem tudnak nőként tekinteni.
Nekem relative rövid hajam van. Még nem volt olyan gondom, hogy nem nőként néztek volna rám, vagy hogy nem tudtam felizgatni, akit akartam ;)
Nem ezen múlik. Egy időben meg akartam növeszteni és ismerőseim (főleg fiúk!) elkezdtek akadékoskodni, hogy nekem ez olyan jól áll, nehogy megnövesszem.
De van olyan lányismerősöm is, akinek szörnyen fiúsan áll a rövid haj. Nője válogatja.
A lényeg, hogy nőies haja legyen a csajnak, szerintem visszataszító egy rövid hajú lány...
20f
rihanna persze így is jó csaj maradt, de mikor egy nő levágatja a haját ilyen rövidre, ak úgy érzem, h sokat veszít a szépségéből.
Én a vállig érőnél mindenképp a hosszabbat preferálom, de persze azért nincs kizárva, h megtetszen egy rövidhajú lány, csak kevesebb az esélye.
Levágattam a hajamat,most a fülemig ér és ehhez a barátnőm adott erőt aki félig kopasz és baromi jól áll neki és a pasik imádják...:)
Na jó azt nem mertem bevállalni....de nekem is rövid most már a hajam...És a pasik ugyan úgy szeretnek mint eddig változást nem látok...akik utáltak azok ugyan úgy utálnak szóval:)
istenem, hosszú hajam van,de rohadtul nem értek veletek egyet..
sztem itt a 90%otok még egy kopasz csajnak is örülne...
mostantól komolyan...csak olyan pasikkal ismerkedek,akinek nagy a farka..
VISSZATASZÍTÓNAK TALÁLOM A RÖVID FARKAKAT, NEM TARTOM ELÉG FÉRFIASNAK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!