Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy csajjal. Az idegesítő lehet ha folyton ráírok?
Hát az a 2 nap nem sok.Szerintem ennyi idő után nyugodtan írjon rá a pasi,és később,mondjuk 1,másfél hét után pedig egy picit tényleg hanyagolni kellene,aztán írjon rá a lány:)
17/L
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:54
Ennél tökéletesebben szerintem nem lehetett volna megfogalmazni a dolgot! Teljesen egyetértek!
A kérdésre válaszolva pedig tényleg csináld azt amit sokan itt javasolnak, ne írj rá egy darabig. Ha van esélyed nála akkor keresni fog. Nem bírják elviselni a nők azt, hogy mellőzve vannak, ha egy ideig ők voltak a topon. Tapasztalat.
Itt kiigazodni a nőkön nem lehet:D
Nekem is volt egy csaj, akire folyton ráírtam, majd hanyagoltam egy kis ideig, de ő nem írt rám. Utána hagytam is az egészet, mert egyoldalúnak éreztem az egészet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!