Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy csajjal. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy csajjal. Az idegesítő lehet ha folyton ráírok?

Figyelt kérdés
2 napja beszélgetünk facebookon,de mindig én kezdem a beszélgetést....szívesen ír, de mikor feljövök ő magától nem ír rám.Ne nyagassam egy kis ideig?
2011. jún. 15. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát az a 2 nap nem sok.Szerintem ennyi idő után nyugodtan írjon rá a pasi,és később,mondjuk 1,másfél hét után pedig egy picit tényleg hanyagolni kellene,aztán írjon rá a lány:)

17/L

2011. jún. 15. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:54

Ennél tökéletesebben szerintem nem lehetett volna megfogalmazni a dolgot! Teljesen egyetértek!

A kérdésre válaszolva pedig tényleg csináld azt amit sokan itt javasolnak, ne írj rá egy darabig. Ha van esélyed nála akkor keresni fog. Nem bírják elviselni a nők azt, hogy mellőzve vannak, ha egy ideig ők voltak a topon. Tapasztalat.

2011. jún. 15. 23:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor ti valamit nagyon félretapasztaltatok. Az ismerkedési fázisban biztos, hogy nem írok rá a pasira. És ha napokig elhanyagol, akkor úgy fogom érezni, hogy már nem érdeklem, de ez nem arra fog késztetni, hogy ráírjak, hanem hogy keressek egy másikat. Szóval nagyon nem kéne általánosítani...
2011. jún. 16. 00:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezt csak a magam nevében tudom mondani, de velem is volt ilyen, hogy egy fiú mindig rámírt, minden áldott nap. Én kifejezetten örültem neki, hogy érdeklődik irántam. Bár én eleve nem vagyok ilyen "nyomulós" fajta, én talán egyszer írtam rá, miközben ő rengetegszer. Végül összejöttünk. :)
2011. jún. 16. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt kiigazodni a nőkön nem lehet:D

Nekem is volt egy csaj, akire folyton ráírtam, majd hanyagoltam egy kis ideig, de ő nem írt rám. Utána hagytam is az egészet, mert egyoldalúnak éreztem az egészet.

21/F

2011. jún. 16. 10:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze félretapasztaltunk... ezek után igazodjon ki rajtatok bárki is.
2011. jún. 16. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Én utálnám ha összefirkálnának :)
2011. jún. 17. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem azér nyafognak, merhogy nem írok rájuk...
2011. jún. 17. 19:47
 19/21 anonim válasza:
Hát attól függ miére írsz rá :)
2011. jún. 17. 20:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Vannak olyan nők, akik inkább szenvednek, de még véletlenül sem írnak rád!------______-------
2011. jún. 17. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!