Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettem egy csajt, aztán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettem egy csajt, aztán a dolgok rosszul alakultak, és utánna úgy döntöttem hogy soha többé nem fogok senkit sem szeretni?!

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött , hogy

17 éves voltam és kb mindenki tudta a családban , hogy még nem voltam csajjal...

na szóval, egyik nap 7 óra után bátyám mondta hogy menjünk el teniszezni , aztán egyszer csak észrevettük , hogy 2 csávó kerget az utcán egy csajt, fut előlük. odarohantunk segíteni neki, a bátyám elüldözte a 2 srácot, én meg a csajtól kérdeztem , hogy jól van -e .

Aztán elkezdtünk beszélgetni, elmondta hogy mi történt ... aztán megkérdeztem , hogy nincs -e kedve átjönni hozzánk, hogy megnyugodjon ,meg egyen valamit .

azt mondta, ok, meg meg is szeretne fürödni, Tímeának hívták. Miután megfürdött nem akart hazamenni, és megkérdezte, hogy nálam aludhat-e .

Azt mondtam hogy persze, miért ne? Aztán éjszaka szexeltünk, azt sem tudtam mit csinálok kb,de rendes volt nagyon .

Reggel megkérdeztem tőle , hogy akkor most járunk-e vagy valami, erre nagyon meglepődött.

Kimentem a konyhába , és ott volt faterom és bátyám , kérdezték, hogy milyen volt az éjszaka, azt sem tudtam mit mondjak.

Ekkor csak mégjobban megdöbbentem, ugyanis faterom azt mondta a bátyámnak , hogy mondja el az igazat nekem .

Az igazság pedig ez volt:

a lány egy k*rva volt, és a bátyám rendezte meg az egészet, a 2 csávó aki kergette a lányt, csak a haverjai voltak és szórakoztak a csajt is ismerte.

azt gondolta, hogy itt az idő , hogy csajjal legyek .

miután a bátyám elmondta hogy ő találta ki az egészet, odajött a csaj, és kérte a pénzt, aztán elment.

2011. jún. 15. 13:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

ma 15:26

amúgy nem vagyok meleg, :D nem érdekelnek a férfiak .

2011. jún. 15. 16:34
 32/59 anonim ***** válasza:

Látom nem csak én nézek Trónok harcát, de mi a pics@ért kell hülyíteni azokat akik nem láttàk a sorozatot?

Emberek ez egy filmben volt, ne vegyétek màr be ezt a szart.

2011. jún. 15. 16:39
 33/59 anonim ***** válasza:
ez most komoly??
2011. jún. 15. 16:43
 34/59 A kérdező kommentje:

Na jó, mivel már páran rájöttek , felesleges lenne tagadni a dolgokat.

http://www.youtube.com/watch?v=B0B2MXQEHDM

4:16nal kezdi el mesélni a történetet, persze nem pont azt írtam le amit ő mondd :D az elég hihetetlen lett volna a mai korban , de hát ...

amúgy azt hittem hogy az első komment már kb az lesz hogy ez a trónok harcából van , nem gondoltam volna hogy ilyen sokárra derül ki :D, de mind1 azért legalább nem unatkoztam .

2011. jún. 15. 16:50
 35/59 anonim ***** válasza:
Mekkora egy f.aszfej vagy hallod. Fogadok, hogy kb egy 12 éves kis segg vagy, aki játssza itt az agyát.
2011. jún. 15. 16:58
 36/59 anonim ***** válasza:
mekkora egy hazug köcsög vagy...
2011. jún. 15. 17:01
 37/59 anonim ***** válasza:
b@zmeg.....gyökér.. én meg már gondolkoztam h mit találjak ki amit írok és neked jobb lesz...najó most én hazudtam :D
2011. jún. 15. 17:14
 38/59 anonim ***** válasza:
Ez jó volt :P
2011. jún. 15. 17:15
 39/59 anonim ***** válasza:
De oh, várj lehet, hogy az is hazugság volt, hogy nem vagy búza. Igen, valószínűleg. :P
2011. jún. 15. 17:21
 40/59 A kérdező kommentje:

:D

de ez milyen történet már... ha én olvastam volna ezt itt gyakorikerdeseken , akkor rögtön odaírtam volna , hogy kamu , ilyen nincs :D és itt is kb azt vártam, hogy valaki majd beírja ... de nem . hát ez van :D

2011. jún. 15. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!