Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem egy csajt, aztán a dolgok rosszul alakultak, és utánna úgy döntöttem hogy soha többé nem fogok senkit sem szeretni?!
Az egész úgy kezdődött , hogy
17 éves voltam és kb mindenki tudta a családban , hogy még nem voltam csajjal...
na szóval, egyik nap 7 óra után bátyám mondta hogy menjünk el teniszezni , aztán egyszer csak észrevettük , hogy 2 csávó kerget az utcán egy csajt, fut előlük. odarohantunk segíteni neki, a bátyám elüldözte a 2 srácot, én meg a csajtól kérdeztem , hogy jól van -e .
Aztán elkezdtünk beszélgetni, elmondta hogy mi történt ... aztán megkérdeztem , hogy nincs -e kedve átjönni hozzánk, hogy megnyugodjon ,meg egyen valamit .
azt mondta, ok, meg meg is szeretne fürödni, Tímeának hívták. Miután megfürdött nem akart hazamenni, és megkérdezte, hogy nálam aludhat-e .
Azt mondtam hogy persze, miért ne? Aztán éjszaka szexeltünk, azt sem tudtam mit csinálok kb,de rendes volt nagyon .
Reggel megkérdeztem tőle , hogy akkor most járunk-e vagy valami, erre nagyon meglepődött.
Kimentem a konyhába , és ott volt faterom és bátyám , kérdezték, hogy milyen volt az éjszaka, azt sem tudtam mit mondjak.
Ekkor csak mégjobban megdöbbentem, ugyanis faterom azt mondta a bátyámnak , hogy mondja el az igazat nekem .
Az igazság pedig ez volt:
a lány egy k*rva volt, és a bátyám rendezte meg az egészet, a 2 csávó aki kergette a lányt, csak a haverjai voltak és szórakoztak a csajt is ismerte.
azt gondolta, hogy itt az idő , hogy csajjal legyek .
miután a bátyám elmondta hogy ő találta ki az egészet, odajött a csaj, és kérte a pénzt, aztán elment.
lehet, csak tudod , ha most 17 éves haverjaimnak elmondom ezt , kb mi lett volna ? 1 éven keresztül ezzel szívattak volna 2 okból is .
1 . mert 17 évesen még szűz voltam .
2. mert milyen történet már ez ? ott röhögtk volna 1 órán keresztül rajtam meg az egészen .
tudom , hogy így lett volna, mert ismer(t)em őket.
aztán , pont ezt akartam elkerülni kb azért nem mondtam el senkinek sem .
később tudta meg, mert elváltak faterommal ez akkor volt amikor 1 hétig voltam fateroméknál nyáron.
aztán megtudta , hát gondolom úgy reagált a dolgokra mint ahogy bárki más anyja ilyen helyzetben.
először mérges volt , hogy hogy jutott eszébe bátyámnak ilyen , faterra is mérges volt, nem értette az egészet...
Nos, tudod rájöttem, hogy te elég érzékeny vagy. Vagy öcsémék parasztok.
Kimentem apámékhoz a konyhába és elmeséltem nekik ezt a kérdést.
Erre kb így reagáltak:
- Mi? A srácnak fizettek egy k.urvát?
Erre én, hogy igen és ez tök gáz:
Ők pedig: - Hülye vagy? Én örültem volna, ha a szüleim fizetnek egy k.urvát. Csak férfiak vagyunk.
Amúgy meg nem azért, hogy piszkáljalak, de 3 év után már, azért túl kellett volna lépned a dolgon.Szerintem. Vagy esetleg tudod meleg vagy/lettél? Vagy ilyesmi?
Nem kellett volna ezt tennie apukádnak és a bátyádnak, szerintem elég nagy bunkóság volt a részükről. De azért te is benne voltál a dologban, hiszen pár órányi ismeretség után lefeküdtél a lánnyal. Elhiszem, hogy megrázó élmény volt számodra ez az egész, de megváltoztatni nem tudod, ezért inkább fogd fel úgy, hogy volt egy jó éjszakád. Nem hiszem, hogy olyan fontos lehetett számodra az első alkalom, mert akkor nem bújtál volna ágya senkivel ennyi idő után. Persze elég szar érzés lehet, hogy pont egy k.rvával, de ha már egyszer megtörtént, akkor ez van. Tedd helyre magadban a dolgot, és keress egy kedves lányt.
Remélem sikerül!
ma 15:26
most képzeld magad a helyembe... azt hittem hogy bejövök annak a csajnak , és azért fekszik le velem , mert rendesnek talált vagy valami , és nem azért mert fizettek neki, minek volt az az egész színjáték, én teljesen elhittem hogy most segítettünk rajta.
ha tudtam volna , hogy bátyám ezt tervezi, előre szól , hogy fizet egy csajnak azért hogy lefeküdjön velem , nyilván más lett volna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!