Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt megjön? (bővebben)
Figyelt kérdés
a barátommal egy hete szexeltünk ovszer volt,de még mielött megtörtént volna a tényleges aktus hozzá ért a pénisze a puncimhoz de nem tette be.csináltunk már ilyet mindig rendesen megjött de most 21 napra jött meg és igaz még csak az első nap, de nem olyan erőteljes.lehetek terhes úgy hogy nem élvezett belém,rám se és még meg is jött?2011. jún. 14. 21:42
11/14 anonim válasza:
ajánlom a gabriel tesztet, 3 nap után kimutatja :)
nem vagyok egy nagyokos, csak tippelek, de sztem nem változtat sokat hogy megvan, elvégre csak pisilni kell
12/14 A kérdező kommentje:
najó de ezek a tesztek megbizhatóak? mert csomo helyen olvasom, hogy aztmutatta h negativ vagy azt hogy pozitiv közben meg forditva
2011. jún. 14. 22:42
13/14 anonim válasza:
a gabriel Mo. legkeresettebb vagy hogy is mondják.. szóval első számú tesztje, ennél jobbat nem hiszem hogy találsz. persze még ott a nőgyógyász
14/14 A kérdező kommentje:
nőgyogyász nem tud megvizsgálni ha megvan, bár majd holnapra kiderül mi a helyzet ha szivárogni fog akkoris pénteken elmegyek végülis már mindegy ha terhes lettem.de eddig is csinálunk ilyet és nem lettem
2011. jún. 14. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!