Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt megjön? (bővebben)
Nem értem.. Mielőtt elment volna a barátod akkor tette oda péniszét? Mert ha igen, akkor semmi vész (ilyenkor max a fertőzésektől kell tartani..) De ha akkor tette oda, amikor már elment és csak letörölte, akkor fennállhat a terhesség veszélye, bár szerintem az esély igen csekély. Ha csupán letörli, akkor még mindig maradhat valamennyi mennyiségű sperma a péniszén..
Amúgy terhesség alatt is lehet menstruáció, de ez jóval enyhébb, inkább pecsételő jellegű, inkább barnás.
Gondolom nem szeretnél terhes lenni, úgyhogy remélem akkor nem is leszel :) - még. :)
Nem vagyok szakértő, de...
Nem beléd élvezett
Arra következtetek, hogy az óvszer (és a tényleges aktus) előtt ért hozzád.
Sperma kis mennyiségben van a péniszen az elélvezés előtt is, de ahogy látom aligha jutott célba.
Hány éves vagy? Lehet, hogy nincs gond csak még nem állt be rendesen a ciklus ideje.
18 vagyok és az embert jövőre vesszük bioszból;)
petting során, illetve nem petting mert hozzám ért de ráültem és akkormár állt a farka és gondolom előváladékos volt és hozzáért a puncimhoz
Rokonom 8 hónapos terhes volt és még akkor is megjött neki, előtte volt már 2 terhessége és akkor ilyen nem fordult elő.
Ha kétséged van vegyél tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!