Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesség alatt megjön?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatt megjön? (bővebben)

Figyelt kérdés
a barátommal egy hete szexeltünk ovszer volt,de még mielött megtörtént volna a tényleges aktus hozzá ért a pénisze a puncimhoz de nem tette be.csináltunk már ilyet mindig rendesen megjött de most 21 napra jött meg és igaz még csak az első nap, de nem olyan erőteljes.lehetek terhes úgy hogy nem élvezett belém,rám se és még meg is jött?
2011. jún. 14. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem értem.. Mielőtt elment volna a barátod akkor tette oda péniszét? Mert ha igen, akkor semmi vész (ilyenkor max a fertőzésektől kell tartani..) De ha akkor tette oda, amikor már elment és csak letörölte, akkor fennállhat a terhesség veszélye, bár szerintem az esély igen csekély. Ha csupán letörli, akkor még mindig maradhat valamennyi mennyiségű sperma a péniszén..

Amúgy terhesség alatt is lehet menstruáció, de ez jóval enyhébb, inkább pecsételő jellegű, inkább barnás.

Gondolom nem szeretnél terhes lenni, úgyhogy remélem akkor nem is leszel :) - még. :)

2011. jún. 14. 21:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, de...

Nem beléd élvezett

Arra következtetek, hogy az óvszer (és a tényleges aktus) előtt ért hozzád.

Sperma kis mennyiségben van a péniszen az elélvezés előtt is, de ahogy látom aligha jutott célba.

Hány éves vagy? Lehet, hogy nincs gond csak még nem állt be rendesen a ciklus ideje.

3/14 anonim ***** válasza:
Juj...merre jártál, amikor biológiából ezt a részt vettétek?
 4/14 A kérdező kommentje:

18 vagyok és az embert jövőre vesszük bioszból;)

petting során, illetve nem petting mert hozzám ért de ráültem és akkormár állt a farka és gondolom előváladékos volt és hozzáért a puncimhoz

2011. jún. 14. 21:50
 5/14 A kérdező kommentje:
szoval miután elélvezett már nem ért hozzám az késöbb történt
2011. jún. 14. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:
ne aggódj, szerintem sem vagy terhes, meg valószínű az idegtől jött meg hamarabb. de ha nem nyugszol meg, vegyetek egy tesztet:)
2011. jún. 14. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Rokonom 8 hónapos terhes volt és még akkor is megjött neki, előtte volt már 2 terhessége és akkor ilyen nem fordult elő.

Ha kétséged van vegyél tesztet.

2011. jún. 14. 22:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem esel teherbe.
2011. jún. 14. 22:33
 9/14 A kérdező kommentje:
majd veszek de amig megvan is lehet? meg egy hete lenne kb annyi se
2011. jún. 14. 22:34
 10/14 A kérdező kommentje:
hát remélem nem vagyok:D de mindig ráparázom mindenre pedig odafigyelek
2011. jún. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!