Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen te borotválod/borotv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen te borotválod/borotváltad/borotválnád odalent?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fiu vagy vagy lány? am. igen
2011. jún. 14. 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:
LÁNY
2011. jún. 14. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Borotválni akkor érdemes, ha meg akarod mutatni mi van "odalent", addig fölösleges.
2011. jún. 14. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Borotváltam. 15/L
2011. jún. 14. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
15/L Pont tegnap először. Kipirosodott, elég kellemetlen. Bikinivonalat szedtem csak le, jön a nyár, a fürdőruhaszezon.. még jó, hogy most próbáltam ki.
2011. jún. 14. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Először 17 évesen borotváltam le, gondoltam kipróbálom, hogy tetszik a barátomnak. Ő azt mondta, neki teljesen mindegy, milyen, olyan legyen, amivel én jól érzem magam. Azóta is szoktam borotválni, mert jobban tetszik úgy, csak sajnos az egész kipattog utána 2 nappal, ami elég undorítóan néz ki... (próbáltam már mindenféle krémet rá, de nem segít semmi) :/

20/L

2011. jún. 14. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem pattog ki. :) Kaptam karácsonyra egy elektromos borotvát, kifejezetten erre a célra és nagyon jó. :)
2011. jún. 14. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Amíg az ember nem él szexuális életet, addig szerintem totál felesleges, plusz kényelmetlenség. Bár teszem hozzá, én most sem borotválom, pedig már élek nemi életet. ikinivonalon legyantáztatom, meg fazonigazítom, de csupszra nem. Csak viszket, kipattog, szőrbenövéses, egyszóval gusztustalan lesz. Akkor már inkább a szőr. Barátomat meg szerencsére nem zavarja.
2011. jún. 14. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Én kb. 14 voltam, mikor leszedtem. Nagyon rossz volt, fájt, viszketett, kipattogott. Azóta nem borotválom.
2011. jún. 15. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem aki először leszedi az általában csak a bikinivonalnál teszi, akkor is azért, mert mondjuk kilóg a fürdőruha alól, ami meglehetősen kellemetlen. Én is csak emiatt próbáltam ki, nem tudom hogy lesz továbbá, mivel a borotvát nem bírom, epilátorral meg félek nekimenni, krémre meg érzékeny vagyok.. :/ 15:12es voltam
2011. jún. 18. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!