Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megöl a magány, nem tudok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megöl a magány, nem tudok mit kezdeni. Mi a fenét lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Már régóta nincs barátnőm, de volt. Egyszerüen nem tudok mit kezdeni magammal, vágyok már rá, hogy szeretve legyek. Hiába teszek érte, valahogy sose jön össze. Jó lenne valaki akivel tudnék beszélgetni, és nem érezném magam egyedül.

Nem nyafogok, csak már tényleg nagyon szarul esik a magány, eddig elvoltam nem volt gond. Persze próbálok tenni érte, hogy ne legyen így de nem igazán sikerül. :S

19/F

2011. jún. 13. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Próbálkozni kell. Itt a nyár, mindenki felszabadultabb, többet van kint, szóval ha nincs gondod az ismerkedéssel akkor ki kell menni "vadászni". ;)

Amúgy 22:01-esnek üzenném, hogy én itt, egy nyafogós kérdésemben futottam össze a szerelmemmel. :)

2011. jún. 17. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Néha én is így vagyok ezzel. Nekem még nem volt senkim, úgyhogy hiányzik már a szerelem rendesen. Szerintem foglald le magad, próbáld meg élvezni a szabadságot, egyedüllétet. Amíg magányos vagy addig alakítsd magad, hogy mire jön valaki addigra olyan társ legyél, mint amilyenre vágysz. Hasonló a hasonlót vonzza alapon.

Amúgy honnét írsz? Ha van kedved írj privit és beszélgethetünk.

20/l

2011. jún. 17. 22:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzik, hogy szeressenek, csak nálam egész fordítva van. Egyedül egy párom van, de senki más, se barát/barátnő/családtag senki, aki szeretne.

Ez se sokkal jobb. Neked is azt tudom mondani, mint amit magamnak, ilyen időszakok vannak, lesz ez még jobb is, most egy picit össze kell szorítani a fogakat.

2011. jún. 17. 22:54
 14/19 A kérdező kommentje:
oké írtam.
2011. jún. 17. 22:57
 15/19 A kérdező kommentje:
húha 22:54. Hogy lett ilyen rossz a helyzeted? :S
2011. jún. 17. 23:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Forever alone?
2011. jún. 17. 23:06
 17/19 anonim ***** válasza:

22:54 vagyok.

Hát szüleimmel sosem volt jó kapcsolatom, barátaim meg régen sok volt, de felületes személyiségek voltak, és ahogy idősödtem és fejlődött a személyiségem egyre kevésbé tudtam elviselni őket, így szépen lassan leszakadtam mindenhonnan.

De jövőre új iskola, új város, új lehetőségek.:)

2011. jún. 18. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is nemrég szakítottam,vágyom társra,de nem jön össze a dolog egyelőre ez van,nem találok hozzám illő fiút.Nehéz magányosnak lenni,főleg annak,aki már megtapasztalta a szerelmet és aztán elvesztette,mert az tudja már milyen érzés és hogy miből nem jár neki.Ismerkedj,a szerelem váratlanul jön.Én is csak abban bizakodom,hogy majd csak eljön egyszer újra. 16l
2011. jún. 18. 14:09
 19/19 A kérdező kommentje:

00:51 sajnálom. :S Remélhetőleg jobbra fordul a helyzet . :)

14:09 Igen igazad van. :) Nytiottt szemmel járok én is !

2011. jún. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!