Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, észrevettétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, észrevettétek már, hogy a felnőtt, érett nők milyen értelmesek és normálisak a fiatal libákhoz képest?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélgettem már 30-as, 40-es és idősebb nőkkel és sokukkal a hagyományos férfi-női témák is szóba jöttek. Mivel jól kijöttünk, ezért megnyíltam nekik és elmondtam , amit belül szeretnék, így pl. nagyon jó lenne minél több lánnyal lefeküdni, hogy szeretem élvezni az életet és még arról is beszámoltam, hogy volt olyan időszak az életemben, amikor még az örömlányok is eszembe jutottak.

A meglepetés ezután ért. Maximális toleranciával fogadták az elképzeléseimet és egy lehelletnyi rosszallást sem mutattak.

A minél több szex-re a reakció: "Ez a természetes. Miért, te azt hiszed, hogy ők nem azt akarják? Én se voltam angyal és a többi nő se. Sok sikert hozzá!"

Az örömlányos dologra pedig: "Nézd, ha végképp nem akarna összejönni, akkor rendben, de nagyon válogasd meg, melyikhez mész el! Ha már fizetsz, akkor igényeshez menj és védekezz mindig! Amúgy sokan megcsinálták már, csak nem verik nagydobra!"

Ezek voltak a reakciók és nem a szokásos, tizen- és huszonéves reagálások, mint: "Remélem, nem fog sikerülni te rohadt állat!" "Ok, majd rajtad fogok vigyorogni, mikor viszketni fogsz odalent!" és a többi...

Miért van az, hogy ők ennyire üdítően normálisak tudnak lenni, míg a fiatalabbak közönségesek és a bunkóságig rosszindulatúak?

2011. jún. 13. 22:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Nem bantani akarlak, de ha 31 evesen utoljara a foiskolan volt nagy nehezen kapcsolatod es egyebkent folyamatosan probalkozol, akkor biztos, hogy valami veled van es nem a lanyokkal...talan akkor tudnad meg, hogy mi ez a problema, ha megkernel valaki ismerost, akiben megbizol, hogy oszinten szerinte mi lehet az ok. Ne rokon legyen, mert ok tul elfogultak.
2011. jún. 17. 01:57
 22/42 A kérdező kommentje:

01.57

Ez egy érdekes dolog, mert a legtöbb ismerősöm szerint teljesen rendben vagyok, általában szeretnek az emberek.

Viszont, amit említettél: egy távoli rokonom van, aki meglehetősen szabadszájú és sokszor már a tahóságig nyers. Ő megmondta nekem már tíz évvel ezelőtt, hogy túl sok jóra ne számítsak. Valamikor nekem is lesz majd családom, de felejtsem el a csajozást, mert azt nem nekem találták ki. Szerinte a legtöbb emberrel nem találom a közös hangot, nagyon nehezen fogadnak el engem igazán.

Ez nagyon rosszul esett, úgy vettem észre, hogy nálam sokkal defektesebb embereket is könnyebben befogadnak, mint jómagamat.

2011. jún. 17. 14:06
 23/42 anonim ***** válasza:

Akkor nem jo helyen keresel vagy nem eleg hatekonyan. En pl. kifejezetten utalom azt a szot, hogy "csajozas", nem a flortolesre kell menni.

Magadrol nem tudod megitelni objektiven, hogy milyen vagy kivulallok szamara. Egyik ismerosom sem erti, hogy a nok miert nem akarjak, en meg nem fogom megmondani neki, hogy 158 centis ferfikent ne csodalkozzon, hogy nehez a dolga, hisz nem tehet rola. Szerintem neked sem mondjak meg, mert nem akarnak megbantani vagy aki nem ismer annyira, az nem is tud errol. Lehet, hogy neked nem kulso, hanem valamilyen belso problemad van, amit te nem tartasz hibanak, nem veszed eszre magadon. Mas kijonni az emberekkel es mas parkapcsolatot kialakitani. Hidd el, hogy a legfelenkebb ember is tud parkapcsolatot kialakitani. En is borzaszto zarkozott vagyok, megis sikerult.

Megkerdezhetem, hogy van-e munkahelyed? Esetleg panaszkodos vagy? Sokat bulizol vagy iszol?

2011. jún. 17. 14:56
 24/42 anonim ***** válasza:
46%

38/N

Akkor rácáfolnék a sok normális 30-40 éves hozzáállására.

Szerintem nem férfi aki egy nőt nem tud megszerezni és megtartani és qurvához jár, és igen ott aztán össze lehet szedni mindent és felelőtlen is vagy mivel megfertőzhetsz normális ép gondolkodásmódú fiatal nőket.

Szex, csak annyit amennyi jól esik nem a férfi igényei hanem közös igény szerint. Vegyél műpin-t ha nem tudsz féket rakni a far-k-d ra. Egy férfi uralkodni is tud magán, ezért nem állatnak hívjuk.

Mivel nem értek veled egyet, így én egy öreg bunkó vagyok.

2013. márc. 22. 19:09
 25/42 anonim ***** válasza:

30 feletti vagy? Te jó ég, azt hittem korlátolt 20 éves.

Neked a mentalitásoddal van gondod, sem 20 éves koromban sem most nem kellenél. Korlátolt vagy, és csak neked van igazad, menthetetlen vagy sajnálom már a leírtak alapján is.

2013. márc. 22. 19:17
 26/42 A kérdező kommentje:
Ha valóban olyan emberségesek lennének a nők, mint az oldalon állítják, egyetlen szingli férfi sem lenne.
2013. márc. 22. 22:03
 27/42 A kérdező kommentje:

sem 20 éves koromban sem most nem kellenél.

Rendben van, akkor nem kellenék. Vannak nők, akik sorozatgyilkosokba szeretnek bele, másoknak egy kegyetlen diktátor a férjük, megint mások mindig kifogják az elviselhetetlen embereket, úgyhogy nem hiszem, hogy ez olyan egetrengető bűn lenne.

2013. márc. 23. 01:39
 28/42 anonim ***** válasza:
Nem, nem vettem észre. Am meg tudod miért mondanak ilyet neked? Felvilágosítsalak? Na figyelj akkor. Lesząrnak téged! Ők arra várnak, hogy téged kibeszéljenek. Úgy látom azt hiszed egyetértenek veled, de ez félig se igaz:) Csak mondják.
2013. júl. 12. 23:14
 29/42 A kérdező kommentje:
Rendben! Nem gond, legalább hozzájárulok, hogy ne unatkozzanak!
2013. júl. 12. 23:17
 30/42 anonim ***** válasza:
Ja még azt is hozzátenném, hogy nekem meg azt mesélik, hogy a te féléd milyen bunkók meg stb. Na erről ennyit. Nekem meg nem mondják, hogy qrvázzak hanem, hogy a legjobb nőt fogom megtalálni. Magas még az egod kérdező? Nagyon nem ismered te a nőket úgy látom:)
2013. júl. 12. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!