Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, észrevettétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, észrevettétek már, hogy a felnőtt, érett nők milyen értelmesek és normálisak a fiatal libákhoz képest?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélgettem már 30-as, 40-es és idősebb nőkkel és sokukkal a hagyományos férfi-női témák is szóba jöttek. Mivel jól kijöttünk, ezért megnyíltam nekik és elmondtam , amit belül szeretnék, így pl. nagyon jó lenne minél több lánnyal lefeküdni, hogy szeretem élvezni az életet és még arról is beszámoltam, hogy volt olyan időszak az életemben, amikor még az örömlányok is eszembe jutottak.

A meglepetés ezután ért. Maximális toleranciával fogadták az elképzeléseimet és egy lehelletnyi rosszallást sem mutattak.

A minél több szex-re a reakció: "Ez a természetes. Miért, te azt hiszed, hogy ők nem azt akarják? Én se voltam angyal és a többi nő se. Sok sikert hozzá!"

Az örömlányos dologra pedig: "Nézd, ha végképp nem akarna összejönni, akkor rendben, de nagyon válogasd meg, melyikhez mész el! Ha már fizetsz, akkor igényeshez menj és védekezz mindig! Amúgy sokan megcsinálták már, csak nem verik nagydobra!"

Ezek voltak a reakciók és nem a szokásos, tizen- és huszonéves reagálások, mint: "Remélem, nem fog sikerülni te rohadt állat!" "Ok, majd rajtad fogok vigyorogni, mikor viszketni fogsz odalent!" és a többi...

Miért van az, hogy ők ennyire üdítően normálisak tudnak lenni, míg a fiatalabbak közönségesek és a bunkóságig rosszindulatúak?

2011. jún. 13. 22:01
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Igaz.
2011. jún. 13. 22:47
 12/42 anonim ***** válasza:
Elmondom, hogy mi az egyetlen kulonbseg: a tizen -es huszonevesek meg szinte gyerekek, nem tudnak olyan jol kommunikalni. A legtobb 30-40 eves finomabban fejezi ki magat. Abban a korban mar nem olyan nyiltan oszintek az emberek. Hogy magukban mit gondolnak rolad, azt viszont nem tudod...a legtobb ember szerint a k-hoz jaras nem jo dolog. Attol, hogy nem azt mondjak, hogy remelem, hogy elkapsz valamit, azt mondjak, hogy ez egy ertheto dolog, nincs vele gond, mi mast mondjanak? Attol, hogy azt mondjak, hogy sokan megtettek, nem jelenti azt, hogy helyeslik. Nem csoda, hogy nem jon ossze, ha olyan szinten altalanositasz, hogy minden fiatalabb no liba. Ilyen mentalitassal miert allnanak szoba veled? Egyaltalan milyen ferfi az, aki noknek kibeszeli, hogy megy kvahoz?
2011. jún. 14. 01:51
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te azt hiszed magadról, hogy rohadt intelligens vagy...

Szerencsére mindig vannak kivételek, mint például a barátnőm.

18/F

2011. jún. 14. 10:39
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó, persze, rendben, igen, aha erről egyedülálló 30-as és 40-es nőkkel beszélgettél erről. Csak elárulom, hogy amikor egy fiatal előáll egy szexszel kapcsolatos témával az idősebbek nem feltétlenül azt fogják gondolni, mint ami a reakciójukból kiderül. Vannak persze, akik nyíltan elutasítják a témát, vagy megvan az a bizonyos körük, akikkel a szexualitást megbeszélik, ilyenek például a közeli barátnők, de akik nem akarnak elmenekülni a felvetésed elől és mondanak egy véleményt, azt te ne vedd olyan biztosra. Ez így működik más témákban is. Az unokaöcsém pl. hihetetlenül gyöpös (nem az én véleményem csak, ez bizonyított, sokan nem tudják elviselni, szegénynek nem forog valami gyorsan az agya), szóval amikor bedob bárki idősebbnek egy olyat, hogy ő hogyan fog jogosítványt szerezni meg hogyan tanulja ki a szakmáját, minden felnőtt helyesel, elbeszélgetnek a témáról, aztán, amikor a srác lelép a színről megy is a duma, hogy te jó ég, mennyire nincs tisztában a képességeivel. Ugyanez van a te kis kényes témáddal, barátom. A középkorúak már tapasztaltabbak, ami itt abban nyilvánul meg, hogy nem akarnak megsérteni még akkor sem, ha nem helyeslik a dolgot. Feltételezem, hogy a bizonyos nők között, akikkel te ilyen mélyreható eszmecserét folytattál, nincs ott az édesanyád. Márpedig ő az egyetlen, aki anyáskodhatna feletted és azt mondhatná, hogy "fiam, ha k*rvázni akarsz, akkor te egy hülye vagy". Ezt nem mondhatják, ezért mit tesznek? Mivel nem akarnak megsérteni, végighallgatnak, esetleg hozzáfűznek pár hasznosabb tanácsot, hogy ha már egy normális randi helyett erre szórod a pénzt, akkor húzzál gumit, ne az ötvenes lógómellűfogatlanribancnál állj meg, próbáld feltűnés nélkül csinálni, aki tájékozottabb (mondjuk az már gyanús) az még a tarifákról is ejt pár szót, hogy mi az amit egy másiknál olcsóbban is megkapsz ugyanazon a színvonalon. Az, hogy a korodbeli lányoknak nem tetszik a dolog és, miután előhozakodsz vele, többször alpári megnyilvánulásokkal találod szembe magad, nem azt jelenti, hogy ők éretlenek és bunkók, hidd el. A te szemedben lehet, hogy azok, az ő szemükben te vagy az. Nem szabad erre élből azt gondolni, hogy csak neked lehet igazad. Nem minden nő születik lotyónak, nem minden nő gátlástalan, vannak bizony kivételek, akiket ti pasik nehezen vesztek észre, mert nem elég, ha csak a kisujjatokat mozdítjátok a megszerzésükhöz. És, amikor egy ilyen nő azt hallja egy fiútól, hogy hát ő inkább k*rvázik, az rosszul esik neki. Az rendben, hogy ki akarod élni magad, minden pasi ezt akarja, de számolj azzal is, hogy miután ezt megteszik, úgy döntenek, hogy ideje lehorgonyozni és kiket fognak először felkeresni? Azokat a lányokat, akiket te most bunkózol. És, amikor egy fiatal, de tapasztalt nő megtudja, hogy a férfijelölt, aki csapja neki a szelet, régen örömlányokkal kavart meg különféle egy alkalomra buliban ingyen is megkapható macákkal. Akkor pedig kétszer is meggondolja a dolgot. Ha csak magamból indulok ki (ja, egyébként csak a tisztázás végett, nő vagyok), amikor a pasikat nézem és megtudom, hogy egy csomó egyéjszakáson van túl, sőt szinte az egész élete ebből állt ki, akkor szépen kihátrálok. Kellemetlenül érzem magam miatta és viszolygok a tudattól, hogy a lehetséges nagy Őnek már mindenki megvolt. Az intimitás persze sok nőnek ezt jelenti, mivel én érzelmek nélkül nem tudnám csinálni, automatikusan elvárom a partnertől, hogy ő se legyen olyan, aki minden rést be akar foltozni. És, hogy mi történik azokkal a pasikkal, akik folyton azt csinálják, amit most te is szeretnél? Megkapják a szexet, egyedül élnek, szabályoktól mentesen, nem kell leláncolniuk magukat egy nő mellé sem és van, hogy nem is akarnak tenni ellene, hiszen a komoly kapcsolatért többet le kell tenni az asztalra, akkor pedig nincsenek rögtön kielégítve az igények, csak a kemény munka jól megérdemelt jutalmaként. Mi lesz ilyenkor? Nincs szex csak f*szverés, a pasinak pedig ez nem kell. Aztán egyszer csak HOPP! Kikopott... és akkor már nem fog kelleni senkinek. Az ilyenek tényleg k*rváznak tovább, ha telik rá. A másik verziójuk, aki meg akart volna nőt, de elutasításra lelt, szintén ugyanerre a sorsra jut. Kevés kivétellel. Szerintem megérné elgondolkodnod a dolgon és összevetni a két lehetőségedet. Fizetsz több ezer forintot mindössze egy orgazmusért vagy ugyanezt a pénzt és az energiát belefekteted egy számodra szimpatikus lányba, akitől, ha keményen dolgozol, később számtalan orgazmust kaphatsz, emellé rengeteg törődést és kedvességet, ha pedig még tovább bírjátok, akár szerető családot, meleg otthont, rengeteg szerelmet (arról nem is beszélve, hogy főzne-mosna-takarítana rád). Nem tudom, hogy vagy vele, én az utóbbit ajánlom :)
2011. jún. 15. 18:38
 15/42 A kérdező kommentje:

Hogy hogy vagyok vele? Per pillanat sehogy! Évek óta nincs kapcsolatom. Ha kérded, miért, elmondom. Én küzdenék keményen, ha lehetne, de nem lehet. Amit leírtál, egy szirupos cukormáz, bármilyen jól is hangzik. Azért nincs küzdelem, mert leginkább két véglet létezik ma. Vagy azonnal nyer a fiú vagy soha nem kapja meg a lányt. Mostanában ez a tendencia. Rendre felteszitek a kérdést, hogy miért nem udvarlunk? Hát pont ezért!

Ami engem illet, valamikor régen még nekem is volt barátnőm. Mázli volt, hogy összejött, de sokáig kellett szenvednem érte. A járásunk kezdetét a mai napig életem egyik legszebb napjának tartom. Csak közlöm, hogy azért még belém is szorult némi jóérzés. Viszont véget ért és a következő is, amit már nem követett újabb. Mivel évek óta egyedül vagyok, ezért mostanában ellátogattam egy-két "olyan" lányhoz. Jót tett a közérzetemnek, mit ne mondjak. :) Most jöhetsz nekem a barátnővel. De ha egyszer nincs, akkor ne is csináljak semmit?

Idefigyelj! Kérdeznék én valamit! Amikor megtudod, hogy egy srác sok alkalmi kalandban vett részt, az mivel rosszabb, ha valaki egyáltalán nem csinált ilyet? Az utóbbi sok esetben tele van feszültséggel és irtózatos gyűlölettel a korábbi életformája iránt. Éppen ezért a jövőbeni hűsége erősen kérdéses.Ez utóbbi lennék én is. Korábban akár szentté is avathattak volna, olyan életet éltem. De mit kaptam cserébe? Az égvilágon semmit! Rendre megaláztak, kigúnyoltak és a többi. Amikor először lefeküdtem a barátnőmmel (10 és fél hónap együttjárás után), a barátnője azt kérdezte tőle, hogy hogy volt hozzám gusztusa, az anyja pedig, mikor megtudta, először nem akarta elhinni, hogy velem tette meg, aztán bemagyarázta magának, hogy ez csakis a kíváncsisága miatt lehetett, mert még egy idegen is jobb lett volna neki, mint én.

Más esetekben, mikor később másoknak próbáltam udvarolni, hamis jeleket kaptam, majd a gúnyos röhögést, hogy bevettem. Hagytak már faképnél korábban szimpatikusnak tűnő csajok is, még egy sziát sem kaptam tőlük.

Ezek után te csodálkozol bármin? Tudod, az a nagy bajotok, hogy ha egy srác bármilyen apró okból is sikertelen és ennek hangot ad, azonnal "furkósbottal támadtok rá," ahelyett, hogy megpróbálnátok megismerni.

Képzeld el a következőt: Van egy normális, tisztességes ember, akit egy nap koholt vádakkal perbe fognak. Elítélik, megy a sittre.

Ott kifogják, ütik-vágják, csicskáztatják. Két lehetősége van: vagy megtörik és egy akarat nélküli senki lesz belőle. Vagy: megkeményedik és idomul a körülményekhez.Megedzi magát és megtanul harcolni.Ennek pedig később sokan nem örülnek, de akkor már késő. Valami hasonló történt velem is, csak nem jelképes formában.

A GYK és a kinti világ is tele van a mai kemény nőkkel, akik látszólag nagyon kemények, valójában viszont nagyon gyengék. Az elítélés, sározás megy ezerrel, persze leginkább biztonságos távolságból. Érdekes módon négyszemközt már nem tapasztaltam ezt a "bátorságot" egy esetben sem. Valahogy olyankor, egyedül-szemben az "ellenséggel" már egy csajnak sincs akkora pofája, mint a társai között vagy a világháló biztonságában. És éppen elégszer láttam már ezeket a kemény csajokat megtörni, hogy tudjam, a kemény álarc csak dísz, mögötte nincs semmi.Ők is voltak már gyengék, követtek el hibákat és csináltak óriási marhaságokat, hiába állítják be tökéletesnek magukat.Éppen ezért sem fogom tisztelni az engem becsmérlő lányokat, mert tudom, hogy semmivel nem különbek másoknál.

Végezetül: majd valamikor én is szeretnék családot, de nem most. Addig remélhetőleg sikerül minden, amit szeretnék, de valamit ne feledj: a dolog kétoldalú!

Ne csak én érdemeljem ki a páromat, hanem ő is engem! Mert csak úgy működik a dolog!

2011. jún. 15. 22:45
 16/42 anonim ***** válasza:
Hm, érdekes, amit leírtál és különös, de értem, hogy miről beszélsz. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha tényleg ennyi rossz visszajelzést kaptál, akkor bizony nagyon rossz helyen keresed a lányokat. Már csak abból indulok ki, hogy nem egy olyan szingli barátnőm van, akit ha megfogna egy pasi, tuti, hogy többet a büdös életben nem engedné el, de nem veszik észre őket és egyedül vannak évek óta, semmi kapcsolattal, amire aztán mit mond a pasi? Tapasztalatlan, nem kell bocsi. Azt észre sem veszik, hogy nem tapasztalatlanságból vannak egyedül, csak várnak arra, akinek valóban megadhatják mindazt, amire egy férfinek szüksége van. Ez a volt barátnőd dolgod, hát mit ne mondjak, elég durva, intelligens srácnak tűnsz, nem érzem, hogy bármi probléma lenne veled (leszámítva a prostituáltakról való gondolkodásmódod, de kérlek nézd el nekem, hogy elítélem, nő vagyok, nekem nem megy az, hogy ilyesmit jó szemmel nézzek. Most jön egy gonosz kérdésem: a külsőségekből akad-e valami hiányosságod? Félre ne érts, én például nagyon nem szoktam rámenni a külső adottságokra, itt inkább az igényességről van szó, mint arról, hogy ki mennyire jóképű. Az internet világában persze mindenki előbb a másik belső tulajdonságait ismeri meg ma már, ezzel mindenképp szerencséd van, mert már említettem, hogy intelligensnek tűnsz, sőt, szimpatikus vagy. Mesélek egy sztorit, hogy értsd, mire akarok kilyukadni. Interneten bejelölt egy srác, az első dolgom az volt, hogy visszanéztem a képeit (ha az a gondod, amit most gyanítok, akkor ez bizony hátrány lehet, mert hiába mutatod a belsődet, a neten bizony mindenki válogat, mivel ott tényleg látod, hogy hányszáz szingli van a közvetlen környezetedben), nos neki nem voltak olyan képei, amin meglátszott volna az arca, csak terepcuccot láttam és hosszú loboncot, ami nekem persze azonnal a gyengém, nagyon tetszenek a hosszú hajú pasik, felvettük egymást MSNre, nagyjából két héten keresztül minden nap beszéltünk, hétvégén jóformán az egész napot végigdumáltuk, nagyon szeretett volna találkozni velem, nagyon beleestem és, ahogy lejött ő is nem kevés gyengéd érzelmet táplált irántam. Tényleg tökéletes volt, ugyanolyan beállítottságúak voltunk, sok közös témánk akadt. Aznap, amikor végre találkoztunk, gyomoridegem volt, falfehér voltam, remegtem, mint a nyárfalevél. Aztán, amikor megláttam a srácot, aki hasonlóképp viselkedett, belőlem hirtelen minden idegesség elszállt. A randi alig volt másfél, talán kétórás. Megmondjam, mi volt a bajom? Cserepes száj, kilógó orrszőr, sok nagy gyulladt patti. Talán az utóbbira lehet azt mondani, hogy áhh nem tehet róla, valóban nem, de ellene tehet. Miután hazamentem, borzalmasan éreztem magam, mondanom sem kell, kikosaraztam. Esküszöm az égre, hogy nem bunkózásból, én már akkor ismertem és valóban nem szokott érdekelni a külső, nem volt közöm előtte és utána sem antonio banderas utánzatokkal (mondjuk el tudtam volna viselni, de akikkel találkoztam és így néztek ki, azoknak sajnos a fejükben nem volt semmi, csak a bicepszükben). Szimplán csak elveszítettem egy idillt, mert azt gondoljuk, hogy a jó belsővel szintén jó külső jár. Tényleg nem szemétkedni akarok, de kérlek leírnád, hogy egész pontosan hogy nézel ki? És ne csak a sablon kilómagasság,szemszínhajszínt, mert ezekből nem derül ki semmi.
2011. jún. 16. 12:19
 17/42 anonim ***** válasza:
Kerdeznek toled valamit: milyen parameterek szerint keresel not? Mi fontos szamodra egy noben? Hany eves vagy? Sok olyan ferfit ismerek, akik ugyanigy vannak, mint te. Aztan kiderul roluk, hogy miert nem jon ossze nekik. Pl. egyik ismerosom 46 evesen egy 23 eves not fuzott es a not szidja, hogy miert nem akar vele osszejonni. Valoszinu, hogy neked is irrealis elvarasaid vannak es azert nincs baratnod. Nezz magadba es gondolkodj el ezen. A legcsunyabb, legcsorobb, leglustabb, legkevesbe eletrevalo ferfi is 2 diplomas, fuggetlen, topmodell not akar. Nem csoda, ha a kereslet es kinalat nem talalkozik. Kedvencem az, amikor az elvalt, gyerekes ferfi kizarolag gyermektelen not akar. A no fogadja el az o gyereket, de o nem fogadna el maset.
2011. jún. 16. 18:02
 18/42 A kérdező kommentje:

18.02

31 vagyok, a legtöbb ember 25-nek gondol.A huszonéves lányok érdekelnek, szerintem ez így van rendben. Nem hiszem, hogy irreálisak lennének feléjük az elvárásaim, mert több esetben is volt már, hogy az újságban látott egynémely lány nekem tetszett, míg anyám vagy a testvérem szerint teljesen átlagos volt.

A legfőbb gondom nekem nem a külsőmmel van, hanem azzal, hogy a legtöbb ember egyszerűen nem képes velem mit kezdeni, én így vettem észre. A gondolkodásmódom, stílusom eltér az átlagtól és ezzel nagyon sokan nem képesek mit kezdeni. A Főiskolán pl. rengeteget próbálkoztam, az egyikből lett egy féléves kapcsolatom, azon kívül semmi.

Ami érdekes, hogy elvileg semmi baj nincs velem, de valamiért mégsem jönnek össze a dolgok. Talán nem tudok a lányokkal helyesen bánni, fogalmam sincs.

2011. jún. 16. 18:35
 19/42 A kérdező kommentje:

12.19

Majd írok privát üzenetet!

2011. jún. 16. 18:35
 20/42 anonim ***** válasza:
31? Azt gondoltam, olyan 20 körüli lehetsz
2011. jún. 16. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!