Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, észrevettétek már, hogy a felnőtt, érett nők milyen értelmesek és normálisak a fiatal libákhoz képest?
Sokszor beszélgettem már 30-as, 40-es és idősebb nőkkel és sokukkal a hagyományos férfi-női témák is szóba jöttek. Mivel jól kijöttünk, ezért megnyíltam nekik és elmondtam , amit belül szeretnék, így pl. nagyon jó lenne minél több lánnyal lefeküdni, hogy szeretem élvezni az életet és még arról is beszámoltam, hogy volt olyan időszak az életemben, amikor még az örömlányok is eszembe jutottak.
A meglepetés ezután ért. Maximális toleranciával fogadták az elképzeléseimet és egy lehelletnyi rosszallást sem mutattak.
A minél több szex-re a reakció: "Ez a természetes. Miért, te azt hiszed, hogy ők nem azt akarják? Én se voltam angyal és a többi nő se. Sok sikert hozzá!"
Az örömlányos dologra pedig: "Nézd, ha végképp nem akarna összejönni, akkor rendben, de nagyon válogasd meg, melyikhez mész el! Ha már fizetsz, akkor igényeshez menj és védekezz mindig! Amúgy sokan megcsinálták már, csak nem verik nagydobra!"
Ezek voltak a reakciók és nem a szokásos, tizen- és huszonéves reagálások, mint: "Remélem, nem fog sikerülni te rohadt állat!" "Ok, majd rajtad fogok vigyorogni, mikor viszketni fogsz odalent!" és a többi...
Miért van az, hogy ők ennyire üdítően normálisak tudnak lenni, míg a fiatalabbak közönségesek és a bunkóságig rosszindulatúak?
Szerintem te azt hiszed magadról, hogy rohadt intelligens vagy...
Szerencsére mindig vannak kivételek, mint például a barátnőm.
18/F
Hogy hogy vagyok vele? Per pillanat sehogy! Évek óta nincs kapcsolatom. Ha kérded, miért, elmondom. Én küzdenék keményen, ha lehetne, de nem lehet. Amit leírtál, egy szirupos cukormáz, bármilyen jól is hangzik. Azért nincs küzdelem, mert leginkább két véglet létezik ma. Vagy azonnal nyer a fiú vagy soha nem kapja meg a lányt. Mostanában ez a tendencia. Rendre felteszitek a kérdést, hogy miért nem udvarlunk? Hát pont ezért!
Ami engem illet, valamikor régen még nekem is volt barátnőm. Mázli volt, hogy összejött, de sokáig kellett szenvednem érte. A járásunk kezdetét a mai napig életem egyik legszebb napjának tartom. Csak közlöm, hogy azért még belém is szorult némi jóérzés. Viszont véget ért és a következő is, amit már nem követett újabb. Mivel évek óta egyedül vagyok, ezért mostanában ellátogattam egy-két "olyan" lányhoz. Jót tett a közérzetemnek, mit ne mondjak. :) Most jöhetsz nekem a barátnővel. De ha egyszer nincs, akkor ne is csináljak semmit?
Idefigyelj! Kérdeznék én valamit! Amikor megtudod, hogy egy srác sok alkalmi kalandban vett részt, az mivel rosszabb, ha valaki egyáltalán nem csinált ilyet? Az utóbbi sok esetben tele van feszültséggel és irtózatos gyűlölettel a korábbi életformája iránt. Éppen ezért a jövőbeni hűsége erősen kérdéses.Ez utóbbi lennék én is. Korábban akár szentté is avathattak volna, olyan életet éltem. De mit kaptam cserébe? Az égvilágon semmit! Rendre megaláztak, kigúnyoltak és a többi. Amikor először lefeküdtem a barátnőmmel (10 és fél hónap együttjárás után), a barátnője azt kérdezte tőle, hogy hogy volt hozzám gusztusa, az anyja pedig, mikor megtudta, először nem akarta elhinni, hogy velem tette meg, aztán bemagyarázta magának, hogy ez csakis a kíváncsisága miatt lehetett, mert még egy idegen is jobb lett volna neki, mint én.
Más esetekben, mikor később másoknak próbáltam udvarolni, hamis jeleket kaptam, majd a gúnyos röhögést, hogy bevettem. Hagytak már faképnél korábban szimpatikusnak tűnő csajok is, még egy sziát sem kaptam tőlük.
Ezek után te csodálkozol bármin? Tudod, az a nagy bajotok, hogy ha egy srác bármilyen apró okból is sikertelen és ennek hangot ad, azonnal "furkósbottal támadtok rá," ahelyett, hogy megpróbálnátok megismerni.
Képzeld el a következőt: Van egy normális, tisztességes ember, akit egy nap koholt vádakkal perbe fognak. Elítélik, megy a sittre.
Ott kifogják, ütik-vágják, csicskáztatják. Két lehetősége van: vagy megtörik és egy akarat nélküli senki lesz belőle. Vagy: megkeményedik és idomul a körülményekhez.Megedzi magát és megtanul harcolni.Ennek pedig később sokan nem örülnek, de akkor már késő. Valami hasonló történt velem is, csak nem jelképes formában.
A GYK és a kinti világ is tele van a mai kemény nőkkel, akik látszólag nagyon kemények, valójában viszont nagyon gyengék. Az elítélés, sározás megy ezerrel, persze leginkább biztonságos távolságból. Érdekes módon négyszemközt már nem tapasztaltam ezt a "bátorságot" egy esetben sem. Valahogy olyankor, egyedül-szemben az "ellenséggel" már egy csajnak sincs akkora pofája, mint a társai között vagy a világháló biztonságában. És éppen elégszer láttam már ezeket a kemény csajokat megtörni, hogy tudjam, a kemény álarc csak dísz, mögötte nincs semmi.Ők is voltak már gyengék, követtek el hibákat és csináltak óriási marhaságokat, hiába állítják be tökéletesnek magukat.Éppen ezért sem fogom tisztelni az engem becsmérlő lányokat, mert tudom, hogy semmivel nem különbek másoknál.
Végezetül: majd valamikor én is szeretnék családot, de nem most. Addig remélhetőleg sikerül minden, amit szeretnék, de valamit ne feledj: a dolog kétoldalú!
Ne csak én érdemeljem ki a páromat, hanem ő is engem! Mert csak úgy működik a dolog!
18.02
31 vagyok, a legtöbb ember 25-nek gondol.A huszonéves lányok érdekelnek, szerintem ez így van rendben. Nem hiszem, hogy irreálisak lennének feléjük az elvárásaim, mert több esetben is volt már, hogy az újságban látott egynémely lány nekem tetszett, míg anyám vagy a testvérem szerint teljesen átlagos volt.
A legfőbb gondom nekem nem a külsőmmel van, hanem azzal, hogy a legtöbb ember egyszerűen nem képes velem mit kezdeni, én így vettem észre. A gondolkodásmódom, stílusom eltér az átlagtól és ezzel nagyon sokan nem képesek mit kezdeni. A Főiskolán pl. rengeteget próbálkoztam, az egyikből lett egy féléves kapcsolatom, azon kívül semmi.
Ami érdekes, hogy elvileg semmi baj nincs velem, de valamiért mégsem jönnek össze a dolgok. Talán nem tudok a lányokkal helyesen bánni, fogalmam sincs.
12.19
Majd írok privát üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!