Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Fiúk írjatok.
Figyelt kérdés
Sziasztok.. Azt szeretném kérdezni hogy elélvezés után az normális hogy 10-20 percig nem birok wc-re menni?? Mármint nem nagydologgal..
És ha végre el birok akkor is rossz érzés picit.. Úgy nagyjából tudom mi okozhatja szerintem az hogy a még maradt sperma a hugycsőben.. Csak nem tudom hogy ez normális-e
2011. jún. 12. 23:58
1/8 anonim válasza:
Kedves Ungi Ádám, ez teljességgel normális ha még 10-20percig kőkeményen áll a farkad. Ha nem, akkor vágd le.
2/8 anonim válasza:
igen normális utána nem megy egyből a vizelés nem kell KIVERNI a balhét:) (nem kell aggódni)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen még utánna jó sokáig áll..
Köszönöm a gyors válaszokat.. (megnyugodtam) <(*v*)>
2011. jún. 13. 00:05
4/8 BlackSword válasza:
Ha áll, akkor dugd tovább a csajt, és ne a wc-n járjon az eszed
5/8 anonim válasza:
ilyen nincs... az 1. válaszon már vagy 5 perce röhögök XD megb@szta az elmémet rendesen XD
6/8 anonim válasza:
Jaja, ha még mindig áll, ne hagyd abba!
7/8 WhiteLabel válasza:
háde, tiszta anyag a jobbkeze, akkor partnert kell cserélni, és közbe le kell mosni, hogy utána ismét igénybe vehesse az 1. számú partnert.
Egyébként nemtudom, nekem szex után pisi, cigi, és valamit inni kell:D Persze csak miután az asszony elaludt:D
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem cigizek szóval én megiszok 10 liter vizet xDD.. De komolyan..
2011. jún. 13. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!