Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez a srác ha az alábbiak a történtek?
Kérdezd meg,hogy mit érez!
Kommunikáció!
Szerintem kiábrándult belőled a srác, elég komolyan.
nem is értem miért van veled még, a helyében én se mutogatnálak azok előtt a haverok előtt akik tudnak a dolgaidról, mert papucsnak néznének.
le lehet pontozni, de tuti hogy ez a helyzet.
nem azon van a hangsúly hogy nem vagy elég menő hozzá, hanem azon hogy megcsaltad. nem tom hogy te vagy ő akarta ujrakezdeni.
Ha ő, akkor papucs, ha te akkor meg örülj neki hogy egyáltalán visszafogadott, én tuti nem tettem volna.
Amúgy milyen kapcsolat az amelyikben nem beszélgetnek, nem találkoznak a felek?
Egyébként meg hány éves vagy ha szabad kérdeznem?
20/ffi
Nem kizárt, hogy szeret, de már nem tud "megcsalások" után hinni benned.
Egy ilyen "incidens" is mély nyomot hagy az emberben (a legtöbb ilyenkor ki is száll a kapcsolatból), nemhogy kettő vagy ne adj Isten három...
Valószínűleg jobb, ha feladjátok ezt a kapcsolatot.
Ha meg csókolózni akarsz megtanulni, csak szólj! :o)
15 éves vagyok. És amúgy mikor megtudta, hogy megcsaltam, ő kérdezte meg, hogy: Akkor most legyen vége?
Mindháromszor én szakítottam vele, és mindháromszor ő jött vissza hozzám. Azt mondja szeret. De miért ha nem úgy van? Mondtam neki, h dobjon, ha már nem kellek neki, de nem teszi meg, és nem értem miért. Olyanokat is írt, hogy "Nem fogja mégegyszer elb*szni maga mellől akit szeret." Nah most ebből menjek ki. Tudtok segíteni még? Én szeretem.
Te szereted ? Akkor miért csaltad meg és miért szakítasz te vele folyamatosan ?
Legjobb akkor lenne mind a kettőtőknek szerintem, ha végre békén hagynátok egymást, és keresnétek mind a ketten mást.
Már most mindenki ribinek tart, mert tényleg van bennem egy beütés. Az ő érdekében szakítottam mindig vele, meg a magaméban is, mert nekem se volt jó, neki se. De egymás nélkül se bírjuk, legalábbis már harmadjára jöttünk össze, ami szerintem csak jelent valamit.
Tényleg nem vagyok jókislánytípus, de nem vagyok ribi, mert rajta kívül csak egy barátom volt, futó kapcsi pedig csak az a gyerek, akivel megcsaltam! Szóval.. És am igen! Ő nagyon nagyon nagyon nagyon badboy..
Köszi a segítségeteket, bár még most se tudom mit tegyek! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!