Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszott a gumi. A teszt szerint nem vagyok terhes. Viszont azóta érdekes dolgok történtek. Terhes vagyok?
17 éves vagyok és gyakran később (1-2 hónappal később) jön meg a menszeszem mint ami normális lenne..
2 hete lefeküdtem a barátommal viszont lecsúszott a gumi. Rá pár napra vettem tesztet, aszerint nem vagyok terhes. Viszont azóta fájdogál a hasam, székrekedésem van, és csomót találtam a mellemben. A minap pedig meg is jött (most nem 1-2 hónapra, hanem 19 napra. És nem igazán tudom mi van most.. Kérlek ha volna ötletetek, tippetek, pár segítő szavatok, legyetek szivesek helpeljetek nekem.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Terhestesztet nem pár nap múlva kell csinálni. A beágyazódás kb 2 hét, ezután kezd el termelődni a HCG nevű hormon amit a teszt kimutat, tehát tesztelni csak kb 2 hét elteltével érdemes, mert addig negatívat fog mutatni.
Viszont: ha eleve ilyen rendszertelen a ciklusod akkor simán belefér az is, hogy előbb jöjjön meg, ne mindig később. A székrekedés, hasfájás mind a menstruáció jele, és mivel ilyenkor a mell is feszül a csomók is jelezhetik ezt. Ugye nem véletlenül nem a menstruáció alatt vizsgálják az orvosok a csomókat a mellben, mert ilyenkor ez is előfordul, ahogy a mirigyek megduzzadnak.
Ha bármi kétely fennáll benned, keress fel egy nődokit.
20/L
Esetleg keress fel egy nőgyógyászt.
Bár én a helyetekben az aktus után mentem volna 72 órás tabiért biztos ami biztos.
15/L
Ha 1-2 hónapra szokott megjönni azzal már régen el kellett volna menni a dokihoz, ennyi idősen szerintem nem normális dolog.
Szerintem még a terhesség jeleit ennyi idő elteltével nem tapasztaltad volna, de szerintem a napokban érdemes lenne megpróbálni újra a tesztet, mert pár napon belül még nem mutatja ki.
Egyébként szerintem sem ártott volna a 72 órás, mint később egy csomót stresszelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!