Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért arra tapadnak a lányok aki flegma, búzás, megjátssza magát, színészkedik?
én metált/rockot hallgatok, és énis ezt tapasztalom, hogy sajna ma már nemizgulnak annyira a csajok ha feszül rajtad a levis 501-es, vagy izmos vagy, esetleg egyedibb cuccokat hordasz... helyette a "divatos", pénzes divatmatyikra gerjednek:S persze vannak kivételek, és ha nem diszkóban csajoztok, tuti találtok aranyos, de mégis szekszi jó nőket!
(hozzáteszem h nem bakancsban, szegecses és agyonszaggatott cuccaimban járok csajozni)
és fordítva? miért arra a lányokra buknak a fiúk, akik csontsoványak, agyonsminkelt és agyondekorált plázapics.k, műkörömmel, műmellel, póthajjal és műszempillával, és kvásan pózolnak kirakott csöcsökkel facebookon?
mert ez a divat, ezt sulykolja beléjük a média: a műsorok, a filmek, a képek, a buta újságok és női magazinok! a sok hülyének meg igazán nem is jön be, csak úgy érzik, "ciki" lenne olyannal mutatkozni, aki nem felel meg az aktuális trendnek, hiszen akkor ő sem menő. eddig ahány pasival beszélgettem, egyiknek sem jöttek be a plázapics.ás, csontsovány csajok, hanem inkább azok, akik nem dagadtak, de van mit fogni rajtuk. és miért járnak mégis az előzővel? mert státuszszimbólum. azt jelzi, hogy ha ilyen nőm van, akkor domináns vagyok, nyertes vagyok, sikeres vagyok, hisz megszereztem azt, ami menő, ami trendi, ami épp az aktuális érték. és általában kikkel csalják a hűdetrendi barátnőjük, vagy kikkel lesznek együtt hosszabb távon? hát nem az ilyenekkel. az ilyen lányokkal csak vonulnak az utcán, meg felvágnak buliban, hogy idenézz milyen nőm van, de nem erre mondja azt, hogy bemutatlak otthon, vagy hogy te leszel a gyerekeim anyja. a nőknél ugyanez, talán azzal a különbséggel, hogy a nők jobban megvezethetők a média által, jobban fogékonyak a társadalmi-szociális trendekre (nem véletlen, hogy a divatipar is a nőkre akar rátukmálni minden felesleges szart, és nem a férfiakra).
az én barátom abszolút nem "trendi", de nem is nyomi bányarém. saját stílusa van, egyszínű pólók, sima, egyszerű farmer, márkás, de nem hivalkodó cipő. majdnem egy évig munkanélküli volt, nincs se autója, se lakása, de szeretem, mert nekem ezek nem lényegek. és azt kell megtalálnod, akivel azonos az értékrended, és hidd el, ő úgy fog gondolkodni, ahogy te.
Mert a média ezt sugallja, de vannak még egészséges lányok, akik nem a divatmatyikra buknak. Pl. én is. Utálom, ha egy pasin feszül a csőnaci. Undorító! Vagy, ha éppen csupasz. Könyörgöm egy pasi: izmosan, bizonyos mértékben szőrösen a vadító, pláne, ha esze is van.
Én annyira nem adok a kinézetre...legyen férfias megjelenése és legyen normális. De ez a faj kihaló félben van, ugyanúgy, ahogy a lányoknál a plázacicák veszik át a vezetést.
Vagy pl. hol vannak a rendes srácok a bulikból? Általában bnőmmel járok el bulizni. Mindketten normális felfogással rendelkezünk. Ezalatt értem: van tartásunk, nem kínáljuk magunkat tálcán, nem futunk pasik után, stb... De a bulikban folyton csak olyanokkal találkozunk, akiknek egy estére kellenénk... nekünk meg ők nem kellenek.
Szóval ez fordítva is igaz, a lányok is várják a normális fiúkat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!