Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz közöttünk valaha valami? Vagy már van?
van egy srác akivel már majdnem két éve beszélgetek..majdnem mindennap!msn,chat,telefon,sms..tetszik nekem,és neki is én(mondta)! 1-2 x találkoztunk,akkor is csak puszi volt meg beszélgetés. ha elköszön mindig ír egy szivet<3..én nem,nem akarok nyomulós lenni...lesz közöttünk valami,kezdeményezzek,vagy hagyjam hogy kialakuljon,ha ő akarna valamit már csinált volna valamit?
16L fiú 18
Ha szerencséd van, a fiú ugyanezekre a kérdésekre szeretne választ kapni tőled. A megoldás, hogy vagy személyesen, vagy msn-en, chat-en megkérdezed tőle. Reméljük, hogy csak egy félénk pasi, aki egy bíztató szóra vár már jó ideje.:-))
Ha nincs szerencséd, akkor a srácnak van néhány hozzád hasonló "szívecskés" puszilkodós beszélgetőpartnere, és pillanatnyilag sem veled, sem mással nem akar semmi komolyat. Élvezi a társaságodat, azt a tudatot, hogy neked (is) tetszik, de nem akarja elkötelezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!