Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi számít jobban?
Figyelt kérdés
sziasztok. nektek mi számít igazán? az hogy helyes legyen egy pasi, vagy hogy jó legyen a teste? mi az ami befolyásolja nállatok azt hogy kivel jártok és kivel nem??(csak külső érdekelne most)2011. jún. 10. 23:51
1/8 anonim válasza:
A külső soha nem fontos... a lényeg, ami belül van ^^
3/8 anonim válasza:
Ha mar ennyire a kulson van a hangsuly...
Akkor inkabb a feje legyen jo nem, mert a testet meg alakithatja is!!!
De amugy inkabb a belso szamit!
4/8 anonim válasza:
Na mondjuk nálam mind a 2 egy rangban van nálam mind a 2 nagyon számít. Jól is legyen a teste és helyes is legyen.
5/8 anonim válasza:
nekem a fej fontosabb, de nem akkor ha a többi része ilyen folyékony halmazállapotú.. viszont az (nekem) nem számít ha kicsit "husi"
6/8 anonim válasza:
Arc fontosabb, de azért ne legyen túlsúlyos, se túl izmos.
7/8 anonim válasza:
Amúgy meg az lenne a legfontosabb, hogy szeressen...
8/8 anonim válasza:
nekem az a fontos, hogy tetszen nekem az arca meg hogy szeressen. a teste már "lentebb van a ranglistán" :P
nekem valahogy így néz ki a 'listám':
1.arc
2.belső
3.test
de ez csak így kb. ha az arca nem tetszik, akkor lőttek az egésznek..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!