Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki 30 éves férfi és nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 30 éves férfi és nincs családja, komoly kapcsolata és szereti élvezni az életet, az ölje meg magát?

Figyelt kérdés

Mostanában milliónyi ilyen és hasonló jellegű hozzászólást olvastam. Jelesül, aki eléri ezt a kort, annak az általános vélemény szerint kutya kötelessége elvenni már valakit, gyereket csinálni neki, és ennek élni. Plusz nem szórakozni, minden pénzt a családra költeni, amely pénz komoly és állandó legyen, mert így illik.

Egy rakás emberre (rám is pl.) ez a beállítás egyáltalán nem illik. Néha már az életkedvem is elmegy, amikor a GYK oldalait olvasgatom, annyira visszataszítóak egynémely hozzászólások. Mintha egy 30-as férfi már nem is lenne ember ezek nélkül! A véleményt alkotók teljesen figyelmen kívül hagyják az egyes emberek közötti különbségeket, ami megnyilvánul testileg, szellemileg, gondolkodásmódban, a társadalmi környezet és egy-egy aktuálisabb esemény hatásairól már nem is beszélve. Annyi dolog befolyásolhatja egy ember sorsának, élettörténetének alakulását, hogy azt elmondani nem lehet!

Akkor viszont mégis, milyen alapon veszi bárki is a bátorságot, hogy egy számára teljesen ismeretlen ember felett ítélkezzen pusztán egy számadat alapján?

2011. jún. 10. 22:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

23.31

Ne haragudj, én férfi vagyok és általában a férfiakat éri itt emiatt több csesztetés! Bocsáss meg, természetesen a nőkre is vonatkozik a kérdésem!

2011. jún. 10. 23:36
 12/27 A kérdező kommentje:

23.26

Legalább mi értelmes emebrek tartsunk össze! :)

2011. jún. 10. 23:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, kit ér érte több csesztetés, csak azért írtam, mert bár nő vagyok, én is lehúzhatom magam a WC-n a GYK szerint. Így jártunk. Gondoltam csatlakozom a klubhoz, hátha vigasztal :) De ha csak pasiklub, akkor bocs... :)
2011. jún. 10. 23:39
 14/27 A kérdező kommentje:

Még valami, 30/N!

"Az értelmesebb férfiak 20 körül mind elkeltek" egy marhaság! A legtöbb mai férfi élvezi az életet és azután igyekszik megtalálni majd a legjobbat. És ez sokaknál 30 fölött történik. Ne félj, mert pont, hogy az értelmesebb férfiak maradnak a legtovább parlagon!

2011. jún. 10. 23:40
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem pasiklub! Isten hozott! Ne izgulj, te is megtalálod a párodat és még bőven lehet családod! Aki mást mondana, annak üzenem, hogy Fehér anna most 53 (!!!) évesen szülte meg az első gyerekét!

Persze neked nem kell eddig várnod, csak azért írtam, hogy nehogy bevedd ennek a sok idiótának a marhaságait!

2011. jún. 10. 23:43
 16/27 anonim ***** válasza:

23:26-os vagyok.

Csak azt felejtik ám el ezek az emberek, hogy ők is lesznek 30, 40, ...stb évesek.

Amúgy én is nő vagyok. :)

2011. jún. 10. 23:45
 17/27 A kérdező kommentje:

23.45

Így van és semmi nem garantálja, hogy ők nem-e járnak majd akkor hasonló cipőben! Na, akkor szeretném megmutatni nekik a mostani hozzászólásaikat!

2011. jún. 10. 23:51
 18/27 anonim ***** válasza:
Meleg vagy?:D
2011. jún. 10. 23:58
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem akarok gyereket, úgyhogy erről nem fogok lemaradni :)

De nem is kezdek el pánikszerűen összebútorozni valakivel aki mellett nem vagyok boldog, csak hogy legyen valakim...

2011. jún. 11. 00:02
 20/27 A kérdező kommentje:

23.58

Miért lennék meleg? Kizárólag a nőneműeket szeretem.

2011. jún. 11. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!