Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála vagy hagyjam inkább a fenébe?
Az a helyzet hogy tetszik egy fiú, már egy jó ideje, de az elején viszont nem kedveltem őt, fokozatosan szerettem meg, lépésről-lépésre.(csoporttársam) Az a baj hogy jelenleg már semmit nem akar tőlem, pedig az elején pont fordítva volt az eset, nekem nem kellett, leráztam finoman. Kapcsolata tudtommal nincs (legalábbis komoly,viszont nagyon csajozós típus, sok lány barátnője van és flörtöl is sokat),de mégse merem neki elmondani mindezt hogy megváltozott a belátásom róla, mivel annyira távolságtartó velem,abban van hogy én még mindig semmit nem érzek iránta, elfogadta és bele törődött. Nagyon nem viselte meg akkor,túl tette magát rajta régóta. Így alig beszélget velem, semmi pozitív jele annak hogy újra közeledne felém.Ezek után már egyre ritkábban is találkozunk. Nem sok értelmét látom hogy szóba hozzam ezt neki, lehet az eddigi kapcsolatunk is rossz irányba megy majd emiatt.
Próbáljak beszélni erről vele, vagy hagyjam a fenébe majd lesz helyette másik, még fiatal vagyok?. (21 lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!