Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Vagy hagyjam békén inkább?
Én a helyedben figyelő pozíciót vennék fel. Ha már 1x megcsalta a srác akkor lehet még 1x megfogja, vagy lesz más gond. Magadtól ne mássz bele mert te bukhatsz a legnagyobbat. Nemcsak elveszíted a szerelmed, de lehet jól meg is kalapál a pasija.
Figyelgess csendben, légy résen és lehet h eljön a megfelelő pillanat.
A másik amit tehetsz h kiűzöd magadból ezt az érzést és minden megy tovább.
Tök mindegy, milyen a pasija, nem az számít, hanem hogy a lány vele van és szereti.
Nagyon sok ez a korkülönbség, neked még tanulni és bulizni kell, meg csajozni, a lánynak pedig megállapodni (nyilván ezért van 8 éve ugyanazzal) és gyereket szülni.
Ha nem akarják, nem tudsz belemászni a kapcsolatukba, emiatt nem kell aggódnod, de valószínűleg te húzod a rövidebbet.
Higgy nekem, létezik férfi-nő barátság, nekem is működik már 16 éves korom óta.
33 éves feleség
Nem kötelező, de a nők 30-on túl általában már gondolkoznak gyerekvállaláson. Főleg ha több gyereket szeretnének életükben. A kérdező még 4 év múlva is bőven ráér a gyerekkel, a nő viszont már 36 lesz. Akkor más kockázatosabb is a gyerek.
Ráadásul, ha a kapcsolat nem jön össze, a kérdező bőven tud új életet kezdeni, a csaj viszont ott fog állni család nélkül, harmincon túl, nem túl jó esélyekkel.
De a lényeg szerintem az, hogy ha a csaj szerelmes a párjába, a kérdezőnek semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!